Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Mихаела Филева се сгоди
Автор: Екип Ruse24.bg 13:11 / 28.02.2021Коментари (0)882
©
От две години Михаела Филева има връзка със симпатично момче на нейната възраст. Приятелят й се казва Стефан Радов и не е популярно лице. Той се занимава с маркетинг и няма нищо общо с музикалния бизнес. Въпреки това, гаджето на певицата проявява изключително разбиране към нейната професия и винаги се съобразява с ангажиментите й. "Благодарна съм му за това, че ме подкрепя с цялото си сърце!", коментира изпълнителката.

Преди да се залюби със Стефан, Михаела излизаше с рапъра Павел Николов, сценичната половинка на Венци Венц. Те многократно се събираха и разделяха, но безконечните изневери на татуирания изпълнител сложиха край на връзката. След разлъката Филева бе с разбито сърце и дълго време не се осмеляваше да започне сериозна връзка, ала чаровният рекламист успял да я спечели с милото си отношение и доброто си сърце, пише Уикенд.  Хора от обкръжението на певицата издават, че навръх Свети Валентин, празника на влюбените, Стефан я е изненадал по много романтичен начин. Той паднал на едно коляно, извадил годежен пръстен и й предложил брак. Михаела пък не се поколебала и веднага отговорила с "да" на въпроса "Ще се омъжиш ли за мен?".

Изпълнителката споделила с няколко от най-близките си приятелки, че вече е сгодена. Влюбените обаче не бързали да насрочват дата за сватба заради ситуацията с коронавируса. Със сигурност не искали пищна церемония с много гости, а предпочитали скромно тържество в тесен кръг.

Филева неведнъж е коментирала, че се чувства много щастлива, откакто е обвързана със Стефан. В началото тя го криеше от любопитните погледи на почитателите си, но вече не се притеснява да пуска снимки с него. Михаела отдавна го е запознала с близките си и твърди, че всичките й приятелите са го одобрили, а майка й го обожавала.

Певицата и любимият й мъж разнообразяват връзката си, като пътуват до близки и далечни дестинации. Още преди пандемията тя бяха в Йордания, а после и в Куба на романтична почивка. За съжаление, Ковид-19 обърка плановете им и през изминлата година стигнаха само до родното Черноморие. Филева казва, че кризата не е подминала и нея -  липсата на участия й се отразила зле във финансов план, но пък тя гледала оптимистично на ситуацията и вярвала, че скоро предстоят по-добри времена за всички.

През годините името на певицата е било свързвано с различни мъже.

Заради топлата й връзка с нейния продуцент Владимир Ампов - Графа навремето се появиха слухове, че отношенията им не са само професионални. Клюката гласи, че той е бил пред развод заради нея. Михаела обаче яростно отрича тези твърдения. "Изкараха ме някаква мъжемелачка, а аз не съм такава! Любовният ми живот изобщо не е толкова интересен!", коментира Филева. Графа също беше бесен от слуховете

След като прекрати връзката си с рапъра Павел, изпълнителката се опитваше да държи личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Говореше се, че излиза с младия писател Димитър Калбуров, както и с известния диригент Максим Ешкенази. Най-пикантните слухове я свързваха с тенис звездата Григор Димитров, но и те ня бяха официално потърдени, пише Хотарена.

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: