Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ексцентричният Папи Флекс шашна зрителите и журито в "България търси таланат"
Автор: Екип Ruse24.bg 11:46 / 07.03.2021Коментари (0)1141
© БТВ
Една от най-големите сензации в новия сезон на "България търси талант" е 26-годишният артист Папи Флекс, който показа феноменална гъвкавост на тялото. Гвинеецет с рождено име Кемо Кита се появи на сцената на шоуто за таланти маскиран като скелет.

Ексцентрикът, който стресна зрителите и журито на предаването с еластичността си, дължи своята способност да се изкривява във всички посоки, на генетично заболяване. Той получи три "да" за своите изумителни умения. Папи е демонстрирал невероятната си пластичност в няколко чужди формата за хора с уникални таланти, а световноизвестни медии са посветили на младия танцьор десетки репортажи. Видеоклиповете с неговите изпълнения събират в социалните мрежи около 20 милиони гледания.

Освен танцьор, Папи е актьор и художник. Той е от Западна Африка, по-точно от Конакри, столицата на Гвинея. Папи започнал да танцува и да се изкривява още като бил 10-годишен. Едно от най-зловещите му изпълнения е да завърта главата си почти на 360 градуса, пише "Уикенд".

"Хората винаги ме питат как така съм толкова изкривен. Роден съм с което ми помогна, но също така ми отне много труд и страст, за да постигна тези резултати. Всъщност моят девиз в живота е: "Работете усилено, за да спечелите!" , казва Човекът без кости.

Голямата му мечта е да построи цирково училище в Гвинея. След това искал да изгради и други циркови училища в съседните Мали и Кот д’Ивоар. През 2017 г. Папи участвал в "Африка има невероятен талант“ и станал полуфиналист. Това го направило известен в цяла Африка. След това се изявил в Мали, Буркина Фасо, Етиопия, Кот д' Ивоар и Мароко.

През 2018 г. пристигнал във Франция с договор за "Цирк Метропол", регионален цирк на Бретан. Година по-късно решил да живея в Белгия със семейството си и да стане независим художник. През 2019 г. Папи участва в "Испания има талант“, където получи Златния бутон и това му отвори вратите в Европа и не само в Европа, но и в целия свят. "След това имах различни тв участия и изпълнения на живо в много страни. Дори отидох от другата страна на океана, в САЩ, за мексиканско шоу в Лос Анджелис. Бях в Италия, Испания, Германия, Румъния, Франция, Белгия и списъкът продължава. Сега съм актьор в испански филм, който предстои скоро, което е проект, от който съм много развълнуван и все още имам много други проекти в процес на създаване", разказва ексцентрикът.

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: