Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Няма как руският патриот Венци Стефанов да харесва Бербатов
Автор: Любомир Минчев 12:20 / 19.05.2021Коментари (7)1528
©
Венцислав Стефанов и Димитър Бербатов са от различни епохи и това е очевидно. А разликата не е в полза на Стефанов. Да се доближи до мисленето на Димитър Бербатов е героизъм за чичо Венци, на който той не е способен. Не е бил и няма да бъде.

Шефът на Славия изсипа поредната си словесна помия върху един от най-успешните ни футболисти в историята, за да каже, че Бербатов е предател и не става за шеф на БФС. Снощи в "Шоуто на Николаос Цитиридис“ Стефанов го сравни с поп Кръстьо, който според него е предал Левски.

Водещият трябваше да напомни на чичо Венци, че тази история с предателството на попа не е актуална - нито Кръстьо е предал Левски, нито Бербатов е предал България. Вместо това беше оставен да говори традиционните си глупости за българския футбол. Това не е толкова страшно, дори е безобидно – едно си Венци знае, едно си бае.

Но беше оставен да прави нелепи политически коментари и да сипе съветско-руска пропаганда от ефира на БТВ. Водещият не знаеше как да го апострофира или път не искаше, дори му се възхищаваше на глупостите, които ръси. Да оставим носталгията на Стефанов по Тодор Живков и социализма – не е само той.

Но Ванга му казала навремето, че Владимир ще дойде. Разбира се, че става дума за Путин и Стефанов дори каза, че той вече е тук. За по-голяма достоверност такива като Стефанов набъркват и Ванга когато трябва да представят желаното за действително. Очевидно Стефанов е руски патриот, но и един от ръководителите на българския футбол. Затова няма как да харесва Бербатов, затова ще ни говори за Живков, за Батето, за Михайлов и дотам. А Владимир вече бил тук. Руските ракети ще падат тук и затова да си налягаме парцалите, съветва русофилът предател.

Нямало да има Ден на Европа, ако не бил Денят на победата – 9 май. Щели сме да бъдем някаква германска провинция. Но Венци се радва, че сме били съветска провинция.

Защо да бутаме паметниците на съветската армия? В Берлин имало такъв и никой не го пипа, а ние тук се напъваме. Защото, Венци, в Берлин са загинали много съветски войници и заслужават паметник – това е войнишки паметник, както и във Виена. Тук няма загинал в битка съветски войник и паметниците са на армия окупатор.

Стефанов иска да си налягаме парцалите. Наистина забележително шоу на руски патриот. Ако Цитиридис искаше да се погрижи за собственото си шоу, трябваше за лисне вода в лицето на Стефанов и да му подаде кърпичка от вежливост.

Все по-ясно става, че битката на Бербатов не е обречена. Един ден тези хора ще бъдат изметени от БФС и ще ги гледаме само на 9 май с руски знаменца в ръка. Така Цитиридис трябваше да изпрати своя гост – с една лесна прогноза.

Още по темата: общо новини по темата: 80
04.02.2024 »
13.10.2022 »
22.06.2022 »
17.06.2022 »
17.06.2022 »
01.06.2022 »
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Цялата ни "елитна" класа е от посредствени свине и говеда от чичо Венци ,до Мунчо. Само да ви напомня що за боклуци бяха президенти на ФК-та. Някои си умряха с обувките на краката. И на тоя синът му не го намериха ,но той продължава да се прави на велик. Не чаша вода....един сап зад врата и по дебелия г*з. Гнусна червена свиня.
+5
 
 
Поздравления за Минчев! Добре, че най-накрая някой отбеляза гнусното и предателско държане на угоената радиоточка. Не можех да повярвам как след онзи финал нямаше реакция. Да се изсипеш на финал на НАЦИОНАЛНА купа с фланелка на чужд президент и чужда армия е и гнусно, и престъпно. Преди Купата е връчвал царят, с Англия го прави член на кралското семейство, в Испания също. Това е национален символ. Истината е, че в българския футбол е една от най-сериозните хибридни атаки. Славия - един от отборите на софийската градска интелигенция е омазан с мръсни руски пари. Същото е с Левски и, за съжаление, с Ботев. Собствениците на ЦСКА и Локомотив са от същата мая. Ръководителите на волейбола са същата гнус, затова и го смачкаха. Някой може ли да си представи през 90-те, когато мачкахме на футбол и волейбол, някое прасе да излезе и да почне да говори как българите са предатели, а Владимир е велик и ще дойде? Както каза Стоичков тогава, просто ги освободихме и ние от световното с гола на Туньо. Това беше през 1997 г. и някъде тогава мутрите взеха мерки за спорта. Няма нищо случайно.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 19.05.2021 г.
+5
 
 
Дъртият толуп е голяма гняс! Отврат! Но, я му кажи, че може да стане шеф на БФС - веднага ще се навие. Гладен бензинджия - цял живот е мечтал да се вдигне по на високо, а не да е като пале покрай мутрите.
-2
 
 
Венци Стефанов ,че е говедо, говедо е.Но за Бербатов е прав ,този не знае как да се самоопредели ,отказа се от национала,гледаше само своите интереси.За това не трябва да става президент на БФС,според мен.
+4
 
 
Той е арогантна руска комунистическа подлога. Като всички комунета, които гласуват и подкрепят всичките им вариации БСП, ИТН, ДБ, ИМВ, В....
+6
 
 
Венци е абсолютен боклук!!! Отвратителен бандит на който мястото му е в затвора! Грозна мутра!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: