Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ненчо Балабанов вече не е част от живота на Симона Пейчева?
Автор: Екип Ruse24.bg 14:08 / 27.06.2021Коментари (0)797
©
Световната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева и актьорът Ненчо Балабанов, които само преди месец публично афишираха интимната си връзка в телевизионен ефир, вече май не са заедно. Това разкриха пред "Уикенд“ приближени до 36-годишната бивша спортистка. Според думите им, Симона е преустановила отношенията си с някогашния водещ на "Господари на ефира“, тъй като отново се е събрала със старото си гадже.

Новият стар мъж до крехката Симона се казва Йордан, родом е от Стара Загора и е крупен бизнесмен в аграрната сфера. Той е милионер, обработващ стотици декари земеделски площи и търгуващ с торове и семена. Познатият като Данчо Земеделеца богаташ упорито страни от медийното пространство и предпочита да не се афишира публично в светските среди като гадже на популярната в цяла България екс гимнастичка.

Близки до Симона Пейчева разказват, че красавицата поддържала почти 3-годишна връзка с Данчо Земеделеца,

преди двамата да се разделят миналата есен. Твърди се, че в основата на раздялата била Симона, която категорично не одобрявала възможността да живее в Стара Загора при любимия си, а от своя страна аграрният баровец не щял и да чува за варианта да се засели в София, където не се чувствал добре. Освен това трябвало да наглежда бизнеса си.

Малко след раздялата между Симона и Йордан, гимнастичката започна работа като водеща на предаването "Неделни нюанси“ по БНТ 2. Именно в обществената телевизия 36-годишното "златно момиче“ завъртя любовна авантюра с популярния актьор Ненчо Балабанов. Според собствените й признания, тази пролет тя поканила комикът да й гостува в предаването, а след края на снимките Ненчо й предложил да я заведе на тенис. От дума на дума покрай сервисите на корта двамата открили, че имат много общи интереси. Най-успешният имитатор на Бойко Борисов бил приятно изненадан, когато разбрал, че от една година Симона е студентка в специалност "Публична реч“ в НАТФИЗ. Световната шампионка по художествена гимнастика и комикът официализираха връзката си на 15 май, когато гостуваха като двойка във вечерното шоу

"Събота вечер с БНТ“ с водещ Димитър Павлов. Там Симона и Ненчо седяха плътно един до друг с хванати ръце, които от време на време Балабанов целуваше. По време на разговора с водещия комикът даже театрално падна на колене пред своята възлюбена Симона.

Очакванията на светските хроникьори, че любовната история между актьора и спортистката ще бъде трайна и ще завърши с брак, обаче не се опрадвават, категорични са близки до Симона Пейчева. Според думите им, гимнастичката отново се е събрала с бившия си Данчо и се е разделила с Ненчо Балабанов, при това цивилизовано и без драми.

Самата Симона Пейчева публично не потвърждава, че е приключила връзката си с комика. Тя обаче се е нанесла в ново просторно жилище в реномиран комплекс от затворен тип в южна София, осигурено й от заможният земеделец Йордан. Баровецът е зарадвал гимнастичката и с друг щедър дар – чисто ново поръчково "Ауди“ SQ8.

Тузарският джип със заводска цена от над 300 000 лв. гордо е шофиран от Симона Пейчева от началото на месец юни, което е още едно сигурно доказателство за подновените й отношения с Данчо Земеделеца.

36-годишната Симона Пейчева сложи край на успешната си състезателна кариера след олимпиадата в Пекин през 2008 г. и заживя на семейни начала с автотърговеца Горан Петров. Няколко месеца по-късно гимнастичката роди сина си Алексей, но така и не сключи брак с бащата на детето си. След едногодишно семейно съжителство, Симона и Горан се разделиха, като според мълвата причаната била интимна връзка на бизнесмена със секретарката му. Въпреки това автотъговецът поддържа приятелски отношения с майката на детето си и полага финансови грижи за сина си Алексей.

Що се отнася до Ненчо Балабанов, комикът също има син, при това в бурна юношеска възраст. 16-годишният Богомил е плод на любовта на Ненчо към 11 години по-възрастната от него учителка по музика Ралица.

Тя е единствената жена засега, която комикът е отвеждал до олтара и й се вричал във вечна вярност. Ненчо отглежда като свое дете и дъщерята на Ралица от предишна нейна връзка. Когато комикът и музикалната учителка се разделят, Ненчо оставя семейното жилище на бившата си жена и двете деца и се изнася на квартира.

Иначе през последните 2-3 години Ненчо Балабанов се изяви като същински плейбой. Придобил народна популярност като водещ на "Господари на ефира“, актьорът изкара мимолетни връзки с певицата Йоана Драгнева, с пищната брюнетка – сватбена агентка Василена Кьосова, с треньорката по тенис Златка Петрова, както и с начинаеща пловдивска актриса.

Приятели на Ненчо не без завист коментират, че свободонравния актьор лесно омайвал жените с неподправен чар, а впоследствие съумявал да се раздели с тях, оставайки им приятел. "Той е страхотен кавалер, с него никога не е скучно, но не е за сериозна връзка", коментирала неофициално една от бившите дами в живота на чаровника.

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: