Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Слави Трифонов е продал родната си къща
Автор: Екип Ruse24.bg 13:54 / 16.07.2021Коментари (2)708
©
Слави Трифонов е продал родната си къща в плевенското село Тодорово, по-известно като Учиндол. Това разкри пред "България Днес" Янчо Итов, кметски наместник на населеното място. Сделката е била осъществена преди няколко месеца, а в имота вече има новодомци - младо семейство. За колко е продаден имотът, не е ясно.

През последните години родната къща на шоумена, където преминава детството му, започва да опустява. Това се случва след кончината на бащата на телевизионния водещ.

Тодор Трифонов издъхна през ноември 2017 година и от тогава в дома нищо не е същото, разказват съседи. През студените месеци майката Здравка се премества в Плевен, тъй като не й е удобно да стои сама в къщата. Заради липсата на хора в нея сградата беше опасана с камери, които следяха някой недоброжелател да не посегне на недвижимото имущество.



Вероятно затова лидерът на партия "Има такъв народ" се решава на продажбата. Сделката е била движена от неговата сестра, майката също е помагала. Трифонов лично не се е занимавал с оформянето на документация.

"Слави не е идвал в Тодорово от погребението на баща си. С продаването на къщата вече съвсем ще се откъсне от селото. Това е отдалечаване и от родовата памет, но това си е негово лично решение", каза още Итов.

Майката Здравка е родом от Тодорово, а бащата на Слави Тодор е от с. Горна Митрополия, отново в Плевенско.

"Сега по-рядко ще виждаме и кака Здравка, нищо чудно и повече да не се върне", коментират на мегдана в бившето Учиндол.

Кметският наместник сподели, че в къщата в момента живее младо семейство. В селото говорят, че мъжът е бил военнослужещ и е участвал на мисии в чужбина, а роднини от Италия са му помогнали да събере пари за покупката на сградата. Хората не искали да се набиват на очи и не изпадали в подробности около покупко-продажбата.



"В селото имаме пустеещи къщи. Идват хора да питат дали могат да ги купят, но собствениците не искат да продават. Не знам каква им е логиката, тук отново говорим за лични решения. От кметството не можем да ги задължим да продават", обясни кметският наместник.

От началото на политическата кариера на Слави роднините му започват да живеят все по-близо до него. Сестрата на шоумена Петя Трифонова, която е лекар рентгенолог, вече три години работи във фирмата на Слави "Седем осми", а нейният съпруг - д-р Владимир Трифонов, който е пулмолог, е напуснал работата си в МБАЛ "Свети Панталеймон" в Плевен и също ще помага на известния си зет. Интересна подробност в случая е, че съпругът на сестрата на Слави носи същата фамилия като нея - Трифонов. Синът му Теодор, който е племенник на Слави, също от дълго време работи във фирмата на чичо си. Момчето се занимава с финанси, а освен всичко е и върл фен на футбола и Роналдо.

Самият шоумен през последните години на няколко пъти смени местата, на които живее. Преди повече от петилетка той се сдоби с луксозно имение в тузарско селище край пернишкото село Кладница. След това се появи информация за мегатузарски мезонет на столичния булевард "България". По последна информация Слави живее в къща в елитния софийски квартал Бояна, който се охранява като военна зона.


Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЧАЛГАРА не иска да е депутат защото трябва да попълни ДАНЪЧНА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ДОХОДИТЕ си а те явно не са чисти
+3
 
 
И в родното му село не гласуват за него. Щото сигурно са наясно какво лайно е.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: