Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
Лечков: Човекът със запотените очила е давал пари на конгреса! Битият - бит, другият - такован!
Автор: Екип Ruse24.bg 16:43 / 18.10.2021Коментари (8)637
© БГНЕС
Йордан Лечков обяви обяви преди няколко дни, че по време на конгреса на БФС е имало купуване на гласове в тоалетните на НДК. Хората на Димитър Бербатов обаче поискаха да чуят подробности, като отправиха 7 въпроса към настоящото ръководство на БФС и настояха за конкретика. 

"На това му казвам егоцентризъм. Досега запазвах толерантност, защото Бербатов беше кандидат-президент, но… Вижте, имаше и трети кандидат за поста. Защо не се обадихте и на него", заяви пред Блиц Йордан Лечков.

"Информацията ми е от хора, които са получили пари от човека със запотените очила. Те са искали да гласуват за Порточанов, но в крайна сметка друго се е получило. Питайте Христо Порточанов защо получи само 8 гласа, а не 40-50 минимум, както се очакваше“, добави Лечков.

"Бербатов говори главно през Фейсбук, но футболът не е Фейсбук. Мерна се веднъж-два по телевизията и това беше. Трябваше повече медийни изяви да има. Аз искам да го попитам защо не си извади паундите. Защо? Нали искаше да строи база в София. Така хората ще го подкрепят, а не с празни приказки и с атаки по опонентите. Аз затова твърдя, че Бербатов е стиснат.  Сега въпроси ни задават. Като какъв ги задава. Дайте да занимаваме цяла България  с болежките им. Нали знаете народът какво е казал – цинично е, но е вярно: Битият – бит, другият – такован“, завърши Лечков.
Още по темата: общо новини по темата: 80
04.02.2024
13.10.2022
22.06.2022
17.06.2022
17.06.2022
01.06.2022
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този никъде не го искат,той пак се бута между шамарите .Защото е простак,като Бойко ,затова не го искат и го пъдят отвсякъде !
+1
 
 
Докато е жив, Лечков ще бъде за Б.Михайлов.Боби му пълни спортната база в Карандила, като там насочва всички турнири и състезания, включително и най-вече за деца и юноши.Без него, Лечков отдавна щеше да банкрутира.
+1
 
 
Лечков, видяхме те как окраде своите съграждани когато беше кмет. Изритаха те като кирлив помияр от Сливен! Вярно, не успяха да те тикнат на топло, но сега с пияндето няма да оттървете кожата! Надявам се и оня дърт боклук, дебелия плондер, да ви прави компания в пандиза! За разстрел сте всички!!! Видов ден ще дойде, тогава сигурно ще си прехвърляте топката един на друг на къс пас, и ще се сочите с пръсти един друг. Съсипахте всичко, боклуци долни. Ненавиждам ви!!!
+1
 
 
Перуката е НЕСМЕНЯЕМ до гроб,доказа го за толкова години!Край с БГ футбола докато е жив!!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 18.10.2021 г.
+4
 
 
Тоя наркоман още ли е жив?
0
 
 
Простак.Лечков изхвърлиха те като кмет .Сега и от Бфс те чака същото.
+4
 
 
мангала си е мангал,само за пари мисли сливенското цигане!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отличиха Якуб Пьотровски на церемонията във футбола
Носител на "Оскар" уважи наградите във футбола
Избраха най-добрите в минифутбола
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Петър Хубчев заслужи приза "Лъвско сърце – Трифон Иванов"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: