Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Незабравими изживявания очакват една зодия днес
Автор: Екип Ruse24.bg 09:15 / 26.10.2021Коментари (0)676
©
Дневен хороскоп за 26.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не взимайте прибързани решения и не предприемайте решителни стъпки за промяна. Възможно е влошаване на финансовото състояние. Бъдете отговорни и въздържани. Отложете деловите разговори и внимавайте в думите и действията си. В личните отношения липсва хармонията, само защото сте решили да се инатите. Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Не подлагайте чувствата им на съмнение. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си в леглото, по-добре се откажете от секса, защото ще е изпълнен с неприятни мигове.

ТЕЛЕЦ

Работата ви отегчава с еднообразието си и сте готови за промени в професионален план, но този ден не ги допуска. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени решения, за да избегнете грешки. Много от вас трябва да направят важен житейски избор. Денят позволява провеждането на делови разговори и срещи. Обърнете внимание на любимите си хора, които страдат от липсата на време за романтични мигове. Вечерта се приберете с любимото ви вино и след романтичната вечеря се отдайте на приятни сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

Пазете се от кражби на интелектуален труд и агресия от страна на конкуренти, които ще продадат като свои вашите знания, ако не търсите законова защита. Търговците имат възможност да реализират отлични печалби преди края на месеца. Не предприемайте начинания. Заемете се с рутинната си работа, за да не се провалите. Денят не ви позволява да рискувате. Сериозни са проблемите в отношенията с любимите ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения. Не правете прибързани опити за сближаване и за сексуални изживявания с малко познати партньори.

РАК

Не ви съветвам да приемате прекалено лично отправените ви забележки, ако искате да се справите с най-обикновени задачи. Пазете се от кражба на улицата. Не е изключена криза в материално отношение. Контролирайте разходите си и не раздавайте заеми. Преди да търсите удовлетворение от щедростта си, преценете дали постъпвате правилно. Неприятели могат да съсипят изцяло хармонията в личния ви живот. Ще ви ласкаят и ухажват, докато  отидете на среща. Пазете се от вечеря в дома на новите си познати, защото със сигурност ще завърши със секс, който след време ще ви накара да страдате.

ЛЪВ

Заредете с воля и решителност и променете навиците си, за да не се окажете подведени и впримчени в работа, която носи приходи на някой около вас. Въпреки шансовете за приходи, денят е неблагоприятен. Възможни са разправии с партньорите ви на работното място. Отдайте се на интелектуални занимания. При възможност осъществете делово пътуване. Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. След като си докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

ДЕВА 

Общуването с нови познати ще ви попречи да работите спокойно и съсредоточено в този важен за вас ден, заради планираните важни задачи. Възможни са загуби и провал на намеренията ви, само защото не сте искали да засегнете въпросните хора, които може да се окаже, че са умишлени вредители. Бъдете пестеливи. В близките дни не очаквайте приходи. Интимните ви партньори се чувстват все по-привлечени от вас. Не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания и здравословен секс. 

ВЕЗНИ

Денят е неблагоприятен за активна работа, дори и да сте планирали задачите, които да отхвърлите. Не очаквайте  или ако ги имате ще са малко. От сутринта се налага да разрешавате стоварили се върху вас проблеми на работното място, въпреки че не ви засягат пряко. Въпреки усилията ви да постигнете примирие с вашите разярени колеги, няма да успеете да ги успокоите. Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия, които отблъскват половинката ви. Рискувате да отблъснете и близките си и любимите си хора.

СКОРПИОН 

Оценявайте реално действията на околните. Не губете решителността си и ще блеснете с професионалните си умения, дори ако дадете отказ на поредното делово предложение. Успехът ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Уговарянето за подписване на сделки, свързани с инвестиции не е благоприятно за вас. При възможност прекарайте деня сред семейството си. Не се опитвайте да налагате на любимите си хора правила на поведение и не ревнувайте. Няма как да сте щастливи в леглото, ако не приемете желанията на интимния си партньор. 

СТРЕЛЕЦ

До обед  не уговаряйте срещи, които ви мамят, но няма да са успешни. При запознанства, не се поддавайте на нечий чар или умение да омайва с думи, за да не се разочаровате в деловите отношения.  Вечерта очаквайте полезни делови срещи и разговори. Не обръщайте внимание на дребните неприятности. Заради ваши залитания в извънбрачни връзки се очертават сериозни проблеми и недоразумения в семейството и отдалечаване на половинката ви. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради обидата, която сте нанесли на любимите си хора. 

КОЗИРОГ

Ще се сблъскате с трудности, които са пречка при работа, изискваща финансиране, затова се откажете от намерението си да инвестирате. Проблем е, че няма как да го осигурите бързо особено в този ден, а не е изключено и да се откажете от него, защото сте преценили, че се справяте и с вашите средства. Завършете дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към бъдещи успехи. Не бъдете агресивни към партньора си, ако ви е засегнал. Сексът, свързан с изневяра е повод да съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения.

ВОДОЛЕЙ 

Предстои ви труден ден. Отложете срещите си и новите запознанства, ако не са задължителни или планирани. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Обсъдете с вашите колеги и началници нововъведенията на вашето работно място. Не е изключено да се почувствате виновни, заради факта, че не сте изпълнили задачите си у дома. В състояние сте да постигнете хармония отношенията с любимите си хора, стига да се съобразявате с техните желания. Сексуалните наслади гарнирайте с романтична вечеря и чаша хубаво вино.

РИБИ

Не се поддавайте на желанието да блеснете с нови идеи и промени. Време е за начинание, но не сте решили какво и кога да започнете и дали този ден е подходящия. Не сядайте зад волана. Избягвайте обсъждането на делови проблеми. Проявете търпение, каквото и става около вас. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността в интимните отношения е безпричинна и може да засегнете любимите си хора. Не си позволявайте по-бурен секс, ако имате до себе си партньори, родени в Риби или Везни. Ще ги отблъснете.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: