Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Лили Иванова пред истинско изпитание по време на концерта си: Трите "духалки" на сцената ми стоплиха душата
Автор: Екип Ruse24.bg 09:26 / 12.11.2021Коментари (1)697
©
На истинско изпитание беше поставена примата на българската естрада Лили Иванова по време на концерта си във Велико Търново.

Температурата в Двореца на културата и спорта беше близка до нулата и направо смрази присъстващите нейни почитатели, дали по 30 лв. за билети. За да бъде поне малко топло на изпълнителката, на сцената бяха поставени три малки печки, тип "духалки".

За да не измръзне, се наложи певицата да се появи на сцената с дебело зимно яке, което през цялото време обличаше и събличаше.

"Отдавна не бяхме брали такъв студ. Този концерт много разнообразен излезе. Видяхте ме и облечена, и съблечена – всякаква. С една печка, с две печки, с три печки, но нали знаете французите имат една поговорка: "На война като на война", сподели Лили пред публиката. Освен студа, няколко часа преди концерта заради авария пък беше спряно водоподаването във Велико Търново и десетина селища в общината.

"Лили Иванова сигурно е оставила благодарствено писмо след концерта: "Такова "студено" посрещане, никога не съм имала. Но трите "духалки" на сцената ми стоплиха душата, а кофата с ледената вода в хотелската стая, допълнително ме зареди с положителни емоции. Запях песента "Ветрове" с усещането, че наистина вятър ме жулеше по глезените. Истинска атмосфера, благодаря на организаторите", шегуват се в социалните мрежи търновци, разочаровани от организацията на концерта.

Въпреки неблагоприятните условия, при които беше поставена, Лили Иванова показа истински професионализъм и се раздаде изцяло на сцената. Концертът й продължи над час и половина. Той започна с изпълнение на хитовете от най-новия й миниалбум "Чуй душата ми", а след това изпълнителката изпя и старите незабравими хитове: "Щурче", "Панаири", "Детелини". Всяко нейно изпълнение беше посрещнато с буря от овации от публиката. По време на концерта Лили приветстваше публиката с чувство за хумор, а накрая благодари на всички присъстващи и им пожела да бъдат най-вече здрави.

Заради спазването на мерките за безопасност по-малко от половината от капацитета на спортната зала беше запълнен. Изискването за зелен сертификат пък принуди десетки почитатели да се откажат от концерта й и да продадат вече купените билети на половин цена. Млада почитателка на Лили пък в деня на концерта обяви, че подарява десет билета. "Имам гости от Русия и исках да ги заведа на концерта на Лили. Но заради тези безумни изисквания, гостите ми нямаше как да влязат в залата и затова се наложи да подаря билетите, та да не изгорят напразно", сподели разочарована Руска Иванова. Велико Търново беше началната спирка от националното турне на примата на българската естрада. Следват концерти в Шумен и Русе.

Собственичка на магазин за дамско облекло във Велико Търново се похвали във Фейсбук, че преди концерта Лили Иванова е посетила бутика й.

"Стоя близо 30 минути. Толкова земна, енергична, усмихната и позитивна. Възхитена съм", пише Ивелина Маринова. Тя обаче отказва да издаде дали легендата на българската естрада си е тръгнала с покупка от магазина.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ИВАНОВА,ПОМОГНИ НА СЕСТРА СИ,ЖИВЕЕ В МИЗЕРИЯ.А ТИ СИ КУПУВАШ ЧАНТИ И ОБУВКИ ЗА ПО ДВЕ ХИЛЯДИ ЛВ.ЗАСРАМИ СЕ.ПЕЕШ НА ПЛЕЙБЕК И СИ ЧЕТЕШ ПЕСНИТЕ.МНОГО СИ АЛЧНА.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: