Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лили Иванова на среднощна разходка в градската градина на Шумен
Автор: Екип Ruse24.bg 11:47 / 12.11.2021Коментари (0)603
© Красимир Крумов
Примата на българската естрада Лили Иванова поднесе бяла роза пред статуята на големия български актьор, комик и тв водещ Тодор Колев. Певицата посети градската градина на Шумен миг преди полунощ и час и половина след последните аплаузи след концерта в "Арена Шумен“, разказва Монитор.

За разлика от концерта във Велико Търново, където се наложи да правят топло на Лили с духалка, в Шумен концертът мина при безупречна организация и без особени капризи от страна на певицата. Тя беше настанена още по обяд в една от залите за тренировки, пригодена за гримьорна и според домакините нямала специални изисквания. Очаквано Лили и бендът и бяха посрещнати на крака, а на финала след бисове за публиката имаше две изпълнения бонус.

Точно в 22.46 по безлюдните алеи на градската градина там, където е забранено изобщо движението на автомобили се появиха два джипа, от чиито багажници импресариото на Лили шуменецът Николай Недеков и още неколцина мъже извадиха цветята, подарени на примата след концерта й и ги подредиха в нозете на бронзовата фигура на Тодор Колев, дело на Младен Младенов. Няколко мига по-късно държана за ръка от Недеков през паметника на комика се поклони и самата Лили.

"Ама моля ви се, оставете ни за две минути!“ – обърна се към репортера на "Монитор“ най-дълго концертиращият за момента глас на българската естрада. Лили донесе за Адама бяла роза, която остави втъкната в лъка на бронзовата му цигулка. След което си направи няколко минутна сесия, а в ролята на фото- или по-скоро смартфон оператор влезе Николай Недеков. Шуменецът всячески се стремеше да улови звездата в най-добра светлина дори, когато протегнатата бяла роза хвърляше сянка върху лицето й. В тъмнината на нощния парк това не беше толкова лесно и Лили на няколко пъти навика импресариото си, който се въртеше и приклякаше около нея за по-добър резултат. "Хайде, де!“ – изнетърпеливи се в един момент изпълнителката.

"Чакай, аз сега да мина тука, какво ще кажеш?“ – суетеше се звездата, но след 10 минути щракане и бърз оглед на заснетата продукция успя да избере подходящите за профила си снимки в телефона на Ники и в 22.57 джипът, в който пътуваше напусна парка. В петък Лили отпътува за София, а на 17 ноември предстои поредният от шестте концерта на тазгодишното и национално турне в страната – в Русе.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: