Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Део с разтърсващо признание: Срам ме е, но похарчих почти 160 000 лева за наркотици
Автор: Екип Ruse24.bg 13:47 / 21.11.2021Коментари (2)752
©
Известният телевизионен водещ Део призна, че е похарчил около 160 000 лева за наркотици. Перхидроленият зевзек разкрива това в автобиографичния си стендъп спектакъл "Как се стигна дотук!?". В авторския моноспектакъл Деян Славчев, както е истинското име на бившия барман, откровено споделя за успехите, провалите и преодолените зависимости, научи HotArena.

"На седмица харчех около 300 лева за материал. Понякога бяха повече, понякога по-малко, защото и приятели черпеха, но средно по 300 кинта. Една година има 52 седмици, което прави 15 600 лева. Толкова съм давал на година за бело. В продължение на 10 години бях зависим и сега ми става лошо като сметна, че съм похарчил 156 000 лева за кокаин. Та толкова струва къщата, която си направихме с жена ми Мариана и ще я изплащам в продължение на 12 години!", прави равносметка за живота си Део, който днес искрено съжалява за похарчените хиляди левове за дрога.

Срещата му с наркотиците става в барманските му години, когато приятел му дава хапче, което да му даде сили да издържи 24-часовите смени. "Веднага ми даде пауър. Бях като пружинка. За секунди носех кафета, шотове, питиета. Хареса ми адреналинът, но после бях като ударен с мокър парцал", признава днес русокосото. Той все пак взима отново същото хапче и така докато не се увлича по стимулантите, които му създават лъжовна илюзия.

"Всеки може да си разбие  мозъка и да изгуби душата с дрога. Спасението е спорт и изкуство. Много хора ми помогнаха в този път -  Дичо, Зорница-София, Блатечки, Вергов и други. Започнах в боксовата зала при Красимир Чолаков, където ме заведе Дичо, така започна измъкването ми. Когато се закачиш към спорта, химически той ти дава същия адреналин, същите "екстри", и отшумяват болките в мускулите и ставите. Освен това промених средата си и не се виждам с хора, които тогава ми бяха близки. Друг момент е Зорница-София, която ме избра за филма си "Прогноза“ и ме заведе на остров Гьокчеада. Там влязох в сърф училището на Кирил Стойнов заедно с Блатечки и Юлиан Вергов. После започнах с йога и техника на дишане", разказва 46-годишният Део с днешна дата.

Той признава, че пътят не е лесен и лек, но щом той е успял, значи и други могат. Според Деян, тайната се крие в това да се откъснеш изцяло от "вредната" среда и да се обградиш с нови хора, които са далеч от пороците. Спортът също е ключов.

"Всеки човек оставя нещо след себе си. Потърсих с какво аз ще остана във вестниците и открих, че съм първият известен българин, който е хващан с наркотици. Бях изловен от Първо районно, излязох и на 1-а стр. на вестниците. Това беше най-тежкият ми период - в началото на известността. Тогава правех "Джубокс". После ме сложиха за втори път на корицата на "Егоист". Бях първата субкултурна личност, както каза Нойзи (един от създателите на списанието - Ивайло Цветков), която е хваната с наркотик. Бях в едно заведение, там ме хванаха. На Явор Бахаров му трябваха 20 години за да ме настигне, но, брат, аз съм първия!", признава със смях Део, който гледа винаги да извлича нещо забавно и положително от всяка ситуация.

"В момента, в който ти решиш, че трябва да се бориш, само тогава успяваш. Каквото и да ти говорят роднини, приятели, ако не вземеш ти това решение, няма как да стане" – това е тайната за измъкването от дрогата.

Представяйки спектакъла си от сцената на столичен клуб в Студентски град, водещият на "Спорт тото" бе честен с публиката, която беше дошла да го гледа и заяви, че не е водил предаване или церемония по връчване на награди, без преди това да си е "взел дозата". Това е било години наред, но преди да се осъзнае и сам да реши да се измъкне от лапите на вредните субстанции. На тях Славчев дължи и многото си развалени зъби, който денталната му лекарка едва успяла да спаси.

Случайно или не, но точно в нощен клуб Део среща любовта на живота си, както сам я нарича. Мариана е сервитьорка във Варна и щом я вижда, блондинът веднага си я харесва и я кани да снимат заедно клип. В началото ги събира това, че и двамата имат тежки периоди в живота и лека-полека се преоткриват. Около месец тв водещият постоянно пътува за кратко до Варна. След това Мариана идва да живее в при него София и бързо забременява с първия им син Борислав, който вече е на 5 години и половина, а малкият им син Теодор е почти на 2 годинки. Део и Мариана се ожениха в годината след раждането на първото си дете – на 23 септември 2017 г., а сватбеното им празненство беше през октомври. Двамата постоянно споделят фотоси на щастливото си 4-членно семейство, което живее в къща в град Годеч.

Тв водещият на тотото споделя, че има всичко, никога не гледа новините по телевизията. "Аз съм спокоен и живея извън столицата, щастлив съм", казва Део. Деан Славчев признава, че вече е напълно нов човек. След спирането на наркотиците, от 4 години не пие и алкохол, като е отдаден на природосъобразен начин на живот. Причината за тоталната промяна е съпругата му Мариана, заради която не близва вече и капка спиртни напитки. 46-годишният блондин определя живота си като история за един сервитьор, който с много късмет, добронамереност и търпение е успял да стигне дотук. "Лично решение може да обърне монетата. В момента преживявам нещо като личен happy end", заключва с усмивка Део, цитиран от "Уикенд".

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
е*аси изрода!Намерил с какво да се хвали!После защо павияните хвърлят ел.тротинетки от моста над Гребната база!Ами умно-красиви,сър!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: