Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дъщерята на Гала иска да се намърда в телевизията
Автор: Екип Ruse24.bg 10:13 / 22.11.2021Коментари (0)525
©
След като приятелката на Гала – Зейнеб, се настани в ефира на Би Ти Ви, дъщерята на мадам "На кафе" също е започнала да точи зъби за работа в най-голямата телевизия. Мари Константин вече се появи в предаването "Тази сутрин" по покана на туркинята, макар и само като гост в нейната рубрика. Твърди се, че се надявала скоро да получи оферта и за постоянна работа.

Зрителите на "Тази сутрин" бях втрещени, когато миналия петък видяха в ефира на уж сериозното предаване "Тази сутрин" две момичета, за които не беше ясно кои са и с какво се занимават. Оказаха се "инфлуенсърки". Новата водеща Зейнеб Маджурова ги представи с думите: "най-успешните, бих казала, дами инфлуенсърки в България". Едната от тях бе никому неизвестно русокосо момиче на име Денина Мартин, а другата – дъщерята на Гала – Мари Константин. Зрителите веднага скочиха и срещу гостите, и срещу новата рубрика.

"Едни прости момичета произвеждат други такива", "Страшен пример за подражание на сегашните поколения – лесни пари без да се трудиш", "Монолог, досаден и безинтересен. Защо изобщо тези момичета бяха там? За фон на стържещия глас на Зейнеб ли? Закривайте, не става...", коментират хората на официалната фейсбук страница на "Тази сутрин". По-големият проблем обаче е защо една от най-близките приятелки на Гала си позволи да покани в студиото на Би Ти Ви дъщерята на водещата от конкурентната Нова тв?

Според слуховете, Мари Константин отдавна се опитва да се настани на малкия екран, но до момента няма кой да й предложи договор. Тя не искала да е проста репортерка, нито да се бъхти зад кадър, а държала да е водеща на лайфстайл предаване като майка си. Засега обаче плановете й удрят на камък. Гала не смеела да я вземе при себе си в "На кафе", за да не предизвиква подмятания за шуробаджанащина. Преди години тя беше прибрала мъжа си Стефан и, ако сега започне да работи и с дъщеря си Мари, би отблъснала и последните зрители, които все още я гледат в делничните предиобеди.

В БНТ момичето не искало да работи, защото рейтингът й бил нисък, а позициите там са твърде проветриви – не се знае кога ще те уволнят. Последният пример с изкаралата само два месеца в БНТ Деси Добрева е доказателство, че работата там винаги е под въпрос. Мечтата на Мари била да изгрее в Би Ти Ви. Тя навила близката на майка си Зейнеб да я покани в рубриката си с идеята да опипа почвата и да направи впечатление на шефа Антон Хекимян. Другото момиче било извикано, за да не изглежда гостуването на Мари прекалено подозрително, твърдят запознати. То обаче е било избрано така, че да има далеч по-слаби постижения в сравнение с дъщерята на Гала.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: