Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
ВМРО за коронавируса: Днес ни налагат трета доза, утре ще ни наложат еднополови бракове, за да пътуваме
Автор: Пламена Николова 09:47 / 29.11.2021Коментари (1)562
© iStock
Здравната политика е индивидуална за всяка страна в ЕС. Това е съюз, основан на солидарността, в който всяка държава е суверенна и с равно право на глас с останалите. Крайно време е българското правителство да спре да се държи като доведеното сираче в ъгъла на масата. В противен случай сегашните управляващи ще предадат безропотно равноправието на българския народ спрямо народите на Германия, Франция, Нидерландия, Австрия. Утре ще поискат от нас документ за еднополов брак, за да пътуваме. И това ли ще приемем? Ако за ваксината хората все още си мълчат, за последното – няма да Ви простят, повярвайте го, господа.

Всяко отстъпление пред брюкселските бюрократи е отказ от суверенитет!

Това се казва в позиция на ВМРО по повод обмисляните нови правила от страна ЕК за пътуването в Европа.

Припомняме, че преди два дни Европейската комисия излезе с предложение да се намали "трайността“ на зеления сертификат. Поредица страни връщат ограниченията, въпреки че са постигнали практически всеобщи нива на ваксинация. В България пък продължава отлагането на пълноценния учебен процес.  

В това време в нашата част от света се оформят две абсурдни крайности: либералните елити започват все повече и повече да се държат фашизоидно, с все повече крайни изисквания, ненужно тестване и рестрикции. От другата страна, проводници на чужди интереси у нас излизат с откровено вредни конспиративни теории.

ВМРО, както винаги, е на страната на разума. Тук е мястото на държавата ни да се противопостави на новите правила, обсъждани от ЕК, и да иска запазване на настоящите за придвижване на територията на Европа. В противен случай се нарушават основни постулати, залегнали в Договора за ЕС, а именно – свободното придвижване на хора, стоки и услуги. Ако тези правила се нарушават еднолично, значи се нарушава и принципът на солидарност, върху който също е изградена Общността.

Вече официално се поставя въпросът и децата над 5 години да бъдат ваксинирани, а тези над 13 години да бъдат приравнени към възрастните по отношение на правилата за пътуване. А това означава ваксинирани с 2 междинни и бустерна доза. Напълно недопустимо е. Това са подрастващи организми.

Задължителното ваксиниране (при това с локдаун!), предложено от Австрия, за нас също е недопустимо. Решенията за интервенции без съгласието на обектите и в условия на тяхното принудително затваряне е характерно за лабораториите на д-р Менгеле. Черен представител на режим, усърдно заклеймяван най-вече от първоизточниците му – Австрия и Германия. Това освен лицемерие може да бъде определено и като здравен, бюрократичен тоталитаризъм.

Отново подчертаваме, че ние от ВМРО не сме против ваксините. Ние вярваме, че хората трябва да се ваксинират единствено след получаване на достатъчно информация за плюсовете и минусите от ваксинацията и след информирано съгласие.

Да не пропускаме и факта, че в държави като Нидерландия и Австрия с над 70-80% ваксинирани заразата не спира да върлува. И именно затова е странен фактът, че призивите за задължително и допълнително ваксиниране идва именно от тях. Да, ваксината очевидно помага за по-леко преминаване. Но хората в Европа не са виновни, че от поне година бяха убеждавани, че с ваксината идва и свободата от вируса. Това се оказа подвеждащо и сега брюкселските елити трябва да поемат вината, а не да я стоварват върху народите. 

За нас е нужна лидерска дискусия на ниво ЕС, в която да участват лекари, инфекционисти, бактериолози, епидемиолози и др., която да излезе с общ план, но не планът да е в стил Оруел и да включва дамгосване, отнемане на права, преследване и насилствено налагане на каквото и да е. Затова освен тесните експерти в този дебат следва да участват вече и истински политически лидери. Ако Европа въобще ги има. И съществуващата бюрократична машина в Брюксел не е част от създаването на корпоративен световен ред, който изключва принципи като държавен суверенитет и неотменими човешки права.

Още по темата: общо новини по темата: 11867
28.03.2024 »
26.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
предишна страница [ 1/1978 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Интересува ме само дали тази позиция, специално за еднополовите бракове, е съгласувана с Джамбазки.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: