Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Морунов: Бях затворен вкъщи близо месец
Автор: Екип Ruse24.bg 12:40 / 01.12.2021Коментари (0)785
©
"Съжалявам, че така се получи и отпаднах преди финала, но и такива неща се случват. Не съжалявам за нито един момент, прекаран там. Благодарен съм за всичко. Явно такава ми е била съдбата", това сподели Димитър Морунов в "На кафе" броени дни, след като отпадна от шоуто.

Интересно е как един от най-комплексните играчи в риалити формата, сочен от мнозина и като сигурен финалист по време на цялото си участие, се запалва по "Игри на волята".

"Миналата година гледах втори сезон и ми беше много интересно. Тогава имах тази възможност, защото бях болен от ковид и стоях близо месец у дома. Гледах и си казвах – о, това са някакви елементарни работи, влизам и помитам всичко. Обаче като влезештам и видиш какви са всъщност битките, не е така, както изглежда по телевизията.

Доста пъти ми беше казано – подготви се. Аз не съм го правил. Не съм имал и стратегии. Единствено исках да побеждаваме, колкото се може повече, за да намалим номинационните съвети. Но все пак това е игра, в която всеки избира как да играе. Никой не съм съдил, но пък след това хората виждат как си играл – дали е било достойно или не", сподели още участникът, за когото почти не може да се види негативен коментар в социалните мрежи.

На въпрос с кого му е било най-трудно да общува, Морунов призна, че това е била Мани. "Най-трудно ми беше с Мани. Тя ме изнервяше най-много, изпусках си нервите. Но иначе не е лош човек. Аз дори й казах, че това риалити просто не е за нея".

Пожарникарят си тръгна на крачка от големия финал в "Игри на волята", но спечели редица приятелства. Успя да отслабне и с цели 13 кг. по време на участието си.

"Останах приятел дори и с някои от другите племена. Много силно приятелство остана с Андрей, с Елизабет, Неделчо, Милена и Мартин. Ние даже почти всяка вечер гледаме заедно Игрите. А когато влязох в шоуто, бях 92, на излизане – 79 кг. Три месеца там си изгладувах сериозно, отслабнах".

Извън участието в шоуто Морунов се върна към един от най-страшните пожари, които е потушавал заедно с екипа си. Той се случва в Студентски град в столицата и продължава цели 17 часа!

"Беше един гаден пожар. Борихме се да го потушим 17 часа! Ставаше дума първоначално за бойлерно помещение в Студентски град. Успяхме да се справим и на излизане се оказа, че и покрива гори. Това беше пожара, на който смених най-много бутилки. Беше март, студено и мокро време. Събрахме всички служби".

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: