Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Варненката Нора Недкова се уреди със звездна компания за финала на Формула 1
Автор: Екип Ruse24.bg 10:42 / 15.12.2021Коментари (0)612
През изминалата вече неделя любителите на високите скорости чакаха с нетърпение да разберат как ще завърши оспорваният финал на Гран При на Абу Даби, с който официално приключи тазгодишният сезон на Формула 1. И докато едни се опитваха да намерят начин как да проследят надпреварата, в която Макс Верстапен победи Луис Хамилтън, печелейки първата световна титла в кариерата си, други имаха честта да наблюдават оспорваната надпревара на двамата пилоти от първи ред на пистата в столицата на Обединените арабски емирства. За изненада на мнозина сред тези, аплодирали на място новия първенец, бе Нора Недкова, която присъства на събитието по специална покана, съобщава dir.bg.

През цялото време, докато течеше съревнованието, тя публикува като 24-часови истории в своя личен Инстаграм профил снимки и видео клипове, направени на второто трасе след това в Бахрейн в Близкия Изток, а именно "Яс Марина", превърнало се в един от постоянните домове на състезанията от шампионата. След като по-рано през годината плеймейтката премина по червения килим на Кинофестивала в Кан, озовавайки се сред някои от най-големите кино величия, сега тя отново се нареди до редица знаменитости, сред които се оказа и не кой да е, а легендарния американски кечист Тери Джийн Болеа, по-известен като Хълк Хоган, който се изявява не само на ринга, но и пред камера.

Преди ден блондинката сподели във виртуалното пространство изображение, на което позира пред обектива в компанията на звездата от "Роки III". В синхрон с провокативната си природа, на него бившата участничка от предаването "VIP Brother" е облечена в бежово сако, под което не носи нищо, разкривайки голата кожа на пищното си деколте. От своя страна, верен на характерния си стил, двукратният носител на титлата "Кралски грохот" носи тениска със щампа в предната част, върху която е сложил суитчър с дълъг ръкав, а външният му вид се допълва от неизменните слънчеви очила и кърпа за глава с името му, превърнали се в негова запазена марка през годините. Разбира се, облеклото и аксесоарите, на които се е спрял, са подбрани в един цвят - ярко жълто, който е сред любимите на спортиста и актьор.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: