Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ивана отпразнува рождения си ден извън България и наруши традицията с тортата
Автор: Екип Ruse24.bg 13:40 / 02.02.2022Коментари (0)615
©
Ивана избяга в Турция, за да празнува рождения си ден! Това сподели специално пред "България Днес“ най-обичаната родна певица навръх личния си празник в понеделник. Незабравими емоции и еуфория подтикнаха изпълнителката на вечните хитове "Шампанско и сълзи“ и "Празник всеки ден“ да посрещне своя 53-ти рожден ден в южната ни съседка. В приятната компания на дъщеря й Теодора и най-добрата й приятелка Стояна доброто настроение съпътстваше Ивана през целия ден.

Приятели, колеги и десетки фенове също не пропуснаха да поздравяват изпълнителката, като й пожелаха преди всичко здраве, много любов и творческо вдъхновение за нови песни и нови концерти. Певицата на народа разчупи традицията и вместо на торта, сложи розова свещичка на малко кексче. Ивана духна огънчето, докато беше заобиколена в заведение от близките си дружки.

Факт е, че изпълнителката е почитателка на големите празненства. През 2020 г. рождения ден на вечната фолк фурия продължи цели два дни, наситени с поздрави и почерпки за нейно здраве. По план купонът трябва да събере семейство и почитатели на Ивана на сцената в Бургас, но интересът към нея е толкова голям, че организаторите я канят и на следващата вечер да продължи с веселбата.

Освен безбройните пожелания по време на двете й участия Ивана получи десетки подаръци, сред които и златно колие. Въпреки че е затрупана с дарове, певицата сподели, че е щастлива да изживее всеки миг с феновете си и материалното не я интересува. Изпълнителката често организира празниците си спонтанно - звъни на заведение, музиканти и осигурява храната, но подчертава, че се чувства особено щастлива, когато празнува с почитателите си.

Ивана е категорична, че най-хубавите празници прекарва, когато е на работа, защото това е нейното призвание. За щастие певицата може да си позволи да пътува без проблем извън границите на България, тъй като се е ваксинирала още през юли. Въпреки това болестта не я подмина и Ивана прекара коварния вирус, който за кратко я остави без глас. Чалга фурията споделя, че изминалата година не е била никак лесна за нея, тъй като през май звездата изгyби баща си Тодор Калудов, който се спомина след усложнения от COVID-19. Личната трагедия подтиква Ивана да направи голям концерт в негова памет. По думите на изпълнителката музиката е единственото нещо, което може да я излекува.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: