Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Вижте какви ги върши снахата на Халваджиян преди "Капките"
Автор: Екип Ruse24.bg 12:32 / 09.02.2022Коментари (0)668
©
Със сърф по екзотични плажове загрява за новия сезон на шоуто "Като две капки вода" хореографката Александра Енева. От две седмици насам снахата на продуцента Маги Халваджиян е на тузарска почивка из Шри Ланка и Малдивите. Алекс е плътно до своя съпруг Бедрос Халваджиян, който е оператор в предаването. Очевидно наближаващият старт на хумористичното риалити изобщо не смущава звездната двойка и те нямат нужда от предварителни репетиции.

Енева се оказа страстна сърфистка. Тя пори вълните от сутрин до вечер, облечена само в изрязан бански, който не скрива много от стегнатото й дупе. Самата Алекс описва ежедневния си режим по време на почивката така: "Сърф, спане, хранене... повторение". Под горещ кадър, на който се къпе, тя пише: "Сутрешният душ дава сила".

С Бебо са заедно повече от 10 години. Съпрузите имат и две деца - 7-годишния Еди и 2-годишната Кай, които винаги пътуват с тях. Внукът на Маги е решил да пуска същата дълга коса като дядо си. Всъщност младото семейство Халваджиян не пропуска година, в която да не посети Индийския океан за близо месец. Това говори, че хореографката и операторът получават доста стабилни приходи от шоуто. Бедрос се изявява и като фотограф. Той прави колекция от свои снимки на местните хора и за това какви са условията, в които живеят.

Юбилейният десети сезон на "Като две капки вода" стартира идния понеделник, на 14 февруари, от 20:00 ч. В Деня на влюбените Свети Валентин на екран излизат четири певици и петима актьори. В надпреварата се впускат Алисия, Есил Дюран, Крисия, Мариана Попова, Александър Сано, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов.

Като водещ на риалитито се завръща Димитър Рачков, който ще си партнира с Герасим Георгиев-Геро. Журито е в обичайния си състав - Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев-Фънки. Всяка седмица към тях ще се присъединява и различна гост-звезда, която също ще оценява звездните превъплъщения. Шоуто ще се излъчва в продължение на 13 седмици.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Борба за влияние в Близкия Изток
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: