Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Още един телевизионен трансфер - лице на Нова става част от друг екип
Автор: Екип Ruse24.bg 10:41 / 15.02.2022Коментари (0)606
© Facebook
Журналистът Надя Ганчева се присъединява към екипа на Euronews Bulgaria. От 14-и февруари тя ще заема длъжността "Producer in Chief“ и ще отговаря за всички предавания в телевизионния канал, съобщиха от медията.

"Вярвам в идеите и енергията на Надя. Но най-много вярвам в нейния професионализъм и талант. Знам, че с нейна помощ ще дадем на зрителите това, от което имат нужда – вярна, точна и неподправена информация. Така както я поднася Euronews на над 145 милиона души.“, казва Главният редактор на Euronews Bulgaria – Марина Стоименова.

Надя беше част от екипа на NOVA телевизия в продължение на 16 години. Зрителите я познават като дългогодишен криминален репортер. Има опит и като водещ. Надя е била кореспондент от едни от най-опасните места и събития в Европа и отвъд континента. Автор е на филмите: "Непал след разрухата“, "Европа или смърт – пътят на бежанците“, "Турция -превратът“, "Ислямска държава отвътре“ и други.

Надя Ганчева има бакалавърска степен "Журналистика“ и магистърска "Международна сигурност“ от Софийския университет.

Преди няколко часа Главният редактор на Euronews Bulgaria – Марина Стоименова публикува на страницата си емоционален пост, в който разкри отношенията, които я свързват с Надя Ганчева. Пебликуваме го без редакторска намеса:

"Да, с Надя сме близки. Много близки. Но хората, които ни познават най-дълбоко, знаят - безпощадно критични сме една към друга. Понякога толкова критични, че някоя остава обидена. (Мария по-хубаво от мен го беше описала) В работата приятелство няма. Такива сме. Както и да звучи. Често спорим, често дори се караме по работа. Ама си се караме жестоко! Защото вярваме, че това е единственият начин да предпазим другата от грешки. Всеки има нужда от необходимата доза критичност, която да идва от място, от което наистина ще я чуеш, ще се спреш и ще помислиш - може би пък не съм права? Защото не може винаги да си прав. И за да не се самозабравиш. Надя беше един от двамата човека (вторият категорично не бях аз!), които почти със сигурност вярваха, че аз мога да спечеля конкурса.

Сега тя ще е с нас за необходимата доза критичност. И защото е невероятна. И защото е работила повече от 15 години много, много, ама много здраво, за да може заслужено и смело да заеме днес тази позиция в този сериозен, важен проект, който не се ограничава от оковите на собствените ни граници. Просто защото граници няма. Добре дошла, Надя! Аз знам колко трудно беше това решение! И ти благодаря, че се хвърляш заедно с мен, заедно с нас, да се борим за малко нормалност! И ти обещавам, че ще си заслужава"!

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Зърнената сделка
Парламентарни избори 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: