Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Известни българи се развеждат
Автор: Екип Ruse24.bg 15:16 / 19.02.2022Коментари (0)1246
©
Любовта изобщо не може да трае. Не трае дори и три години, каквото и да твърди Фредерик Бегбеде. При някои от родните знаменитости понякога съществува и малко повече, но с толкова перипетии и междинни раздели, че по-скоро водим статистика на месечна база за поредната издънка.

След като Алекс и Дани Петканови – двойката, която стана популярна с най-много разгласени проблеми, обяви преди броени дни развода си, сякаш се отвори кутията на Пандора. Тя си беше открехната още с прословутия скандал, в който Дани сам разпространи снимки и информация как бъдещата му съпруга прави компания на заможни господа. След това двамата заровиха томахавките във VIP Brother и дори се ожениха през 2017 г. в шоуто, като истинско шоу.

Бяха гвоздеят на програмата и направиха всичко по силите си да бъдат семейство Петканови, но уви. Все още няма яснота какво и как се е случило, но поне половин година преди официалното им изявление, се мълвеше за драматични обрати в отношенията им. Поне засега въпреки слуховете, че и двамата имат връзки, те отричат да има трети.

И докато все още преглъщахме техния горчив хап, дойде новината за поредна раздяла. Според светската мълва Славена Вътова напуска семейното огнище и обявява развод на Вълка на Уолстрийт Юлиан Цолов. Причината е връзката й с известен политолог, твърди все още неофициално потвърдената от двете страни градска клюка. Бившата Мис България 2006 познавала от дълго време новия си възлюбен, но двамата били просто приятели, преди да установят, че между тях има и нещо повече.

Малко преди да гръмнат двете горещи новини, се оказа и че Алисия, която сега издига глас в "Като две капки вода“, тихомълком също се е разделила с гаджето си – бизнесмена Симеон Филипов. Двамата бяха заедно повече от две години, в които певицата беше занемарила кариерата си, за да се отдаде на романтика. Явно сега има нужда от други предизвикателства, а възможно семейство остава в необозримо бъдеще. Колежката й Емануела също се оказа сингъл, след като за кратко отново бе в прегръдките на любимия си Мартин Николов - Елвиса. Двамата ту се събират, ту се разделят вече няколко години. Като причина все се изтъкват изневери – от страна на бизнесмена.

Ако гореизброените са в драматични обрати на съдбата, то други двойки са в постоянни катаклизми и вечно разделени. Най-знаковата двойка на последните десет години – Диляна Попова и Асен Блатечки, са винаги заедно и постоянно разделени. Колкото пъти опитат да бъдат заедно, толкова често се оказва, че не могат да бъдат твърде дълго под един покрив. Последното им сдобряване трая само няколко месеци и отново се появи пробойна – във вид на блондинка. За дамата се твърди, че е поредното завоевание на Блатечки. За Диляна също се говори, че има връзка, и то още от миналото лято. При Софи Маринова и Гринго си е турски сериал. Макар и често с физически белези от "любовта“ на Гринго, ромският славей видимо не издържа дълго да е гневна на темпераментния си съпруг и всеки път му прощава.

Следващата двойка - Боби Манекена и Нина Димитрова, по-известни като Пиленцата от Монако, все търси начин да предизвика внимание. В началото на годината обявиха раздялата си, а в края на януари промениха версията си и отново решиха да са заедно в измислената си златна клетка в Монако.

Фенове още страдат за Рачков и Игнатова

Има раздели, които създават история и остават в историята. Като Мария Игнатова и Димитър Рачков. Те бяха толкова любими на всички, че раздялата им предизвика небивал смут. Двамата се срещнаха в "Господари на ефира“ и се превърнаха в почти холивудска история. Връзката им продължи до 2017 година, а спекулациите за това кой на кого е изневерил продължават и до днес.

Българските Барби и Кен – Ники Илиев и Саня Борисова, бяха почти толкова любими и любопитни за светските хроникьори. Двамата се запознаха по време на снимките на сериала "Забранена любов“, а няколко години по-късно, през 2012, сключиха брак. Шест години след това вече бяха разведени.

Историята на Андреа и Кубрат Пулев си е епос. Двамата започват връзката си преди 13 години, за да я приключат с грандиозен скандал. Все още се случва да се появяват заедно понякога, но по-скоро като приятели, каквито се опитват да останат.

Златка Димитрова и нейният Миро бяха не по-малко вълнуващи влюбени. И тяхната връзка предизвикваше години наред любопитство. Дълго време се опитваха да запазят връзката си, но това така и не се случи. След Миро и следващият любим на Димитрова се превърна в история – фитнес инструкторът Кирил Танев.

Не може да пропуснем Валери Божинов – макар че за него е редно да се създаде специален труд. Алисия, Николета Лозанова, "котета“, и заради едно от тях сръбкинята Биляна Дол просто си замина огорчена, пише "Телеграф".

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Катастрофи в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: