Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Напрежение тлее в "Капките", зрители наблюдават зорко отношенията между някои от участниците
Автор: Екип Ruse24.bg 10:55 / 06.03.2022Коментари (0)861
©
Напрежение тлее в шоуто "Като две капки вода" и зрителите напрегнато следят не само имитациите на участниците, а и дали ще има развой в отношенията между някои от тях. Интересът бе предизвикан още преди старта на юбилейния десети сезон на предаването на продуцента Маги Халваджиян, когато стана ясно кои звезди ще се борят за победата. Бивши гаджета и женско съперничество са основните сюжетни линии на клюките този сезон. 

Актьорът Дарин Ангелов, който е и сред панелистите в предаването "На кафе", избърза да коментира слуховете за обтегнатите си отношения с певицата Мариана Попова, с която преди време били гаджета. Дни преди старта на шоуто актьорът внесе яснота по въпроса, за да успокои страстите, но темата продължава да вълнува. Внимание предизвиква и предполагаемото съревнование на фолкдивите Анелия и Алисия. Всяка от тях открай време се пъчи като модна икона. И двете въртят модни брандове. Свързва ги и отдавнашен слух, че са баджаначки. Докато клюките се нищят и по тази сюжетна линия, в понеделник се появи и друга. Мария Игнатова – бившата на водещия Димитър Рачков, ще е следващият гост в журито.

"Не, не мисля!", отговори Дарин в "На кафе" 4 дни преди старта на "Капките" на въпроса на водещата Гала дали ще има напрежение между него и Мариана Попова. "В добри отношенията сме. Медиите си пишат някакви неща, които не са подчинени на никаква истина. Така, де... За съжаление не поддържаме контакт от много отдавна... Тя си има семейство. Аз си имам семейство. По различни пътища сме тръгнали от много отдавна...", сподели актьорът. Според него скандалът продава, заради което и се създавали интриги, като тази за отношенията му с Мариана Попова. Едва ли някой има съмнение, че таят само топли чувства. Може и да не поддържат контакт, но пък е проличавала добронамереност, когато са се засичали в заведения и по събития. Днес Мариана, която има дъщеря от италианеца Ханс, е щастлива с колегата на Дарин – Веселин Плачков, от когото също има момиче. И Дарин е семеен и се радва на дъщеря, макар че напоследък се появиха и слухове за стабилността на брака му.

Зрителите на "Капките" внимават и за развой в отношенията между Анелия и Алисия. Всяка от тях от години е сочена за модна икона, което проличавало си е, че ги ласкае. Двете са като абонирани за наградите на Академията за мода. Освен това се развиват и модни брандове. Алисия има повече стаж, тъй като преди Анелия започна работа в съдружие с Димка Шаламанова. Тандемът жъне доста успехи с тоалетите си. Анелия пък стартира модния си бранд едва през есента на миналата година. Продава спортни екипи.

Преди време и сходният вкус на Алисия и Анелия е правил впечатление. Случвало се е даже двете да пеят по участия с едни и същи тоалети. Доста по-пикантна е клюката, че певиците може и да са баджаначки. Говори се, че бизнесменът Мартин Иванов, известен с прякора си Данона, е имал връзка и с Алисия. А е известно, че пловдивският бизнесмен е сред малцината мъже в живота на Анелия, с които тя публично е афиширала любовта си. Всъщност, в този аспект попфолк феновете вероятно могат да направят сравнение само с бившия й мъж Коко Динев, който е баща на порасналата й дъщеря Ивон.

След развода им, Анелия се е появявала под ръка само с Мартин Данона и даже е говорила за любовта им. Той я придружаваше и на фирмите награди на "Пайнер" през 2010 г. Четири години по-късно се заговори, че Мартин Данона се сближил с Алисия. Тогава бизнесменът и Анелия вече бяха разделени от доста време. Според слуховете от този период, Алисия и Данона се запознали в обща компания. В нея бил и Ники Михайлов, който е сред близките приятели на Мартин Данона, и бивше гадже на Алисия. След разлъката с Ники през 2013г., която казват, че била приятелска, фолкпевицата си станала по-близка с пловдивския бизнесмен. За това се заговори през 2014 г. Дали е имало нещо повече от приятелство, историята мълчи. И за да е още по-интересно, преди време се спекулираше и с крепката дружба на Анелия с Ники Михайлов, който вече няколко години е във връзка с младежката си любов Николета Лозанова.

Слуховете за отношенията между Анелия и Ники Михайлов вероятно се появиха покрай клипа "Продължавам" през 2008 г. След като футболистът блесна в екранизацията на този хит, периодично се появяваха съмнения до колко са си близки с пайнерката. Още повече, че Ники Махайлов неведнъж е бил на участия на Анелия, която пък е демонстрирала топло отношение към него. И все пак двамата винаги са отричали да са имали нещо повече от приятелство. Това обаче не пречи на зрителите на "Капките" да се вълнуват дали няма да изскочи някой любопитен детайл от сложните взаимовръзки покрай изявите на Анелия и Алисия на една сцена.

Следващият понеделник, когато ще е поредният лайф на шоуто, зрителите очакват с нетърпение най-вече, защото Мария Игнатова ще е гост в журито. Блондинката, която миналата есен се омъжи за Ивайло "Нойзи" Цветков, имаше дългогодишна любов с Димитър Рачков, който води "Капките"с Герасим Георгиев-Геро. "Гледайте ни и следващия понеделник, ден преди 8 март, когато гост жури ще бъде... Димитре?! Не слушай! Моля те, внимавай! Неподражаемата Мария Игнатова!", обяви Геро, а Рачков с типичното си чувство за хумор заяви: "Ша заспа... Ами нека!". Интересен лайф на "Капките" се очертава. Зрители вече очакват конфузна размяна на реплики между Рачков и Игнатова, широки усмивки и искрящи погледи. Каквито вече имаше между тях през ноември, миналата година в "Забраненото шоу на Рачков". Тогава, даже и силно се прегърнаха. Веднъж, когато Рачков посрещна блондинката в шоуто, а после и при финалните надписи.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: