Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
"Ергенът": Бях като в златна клетка
Автор: Екип Ruse24.bg 13:49 / 03.04.2022Коментари (0)560
©
Риалити звездата Виктор Стоянов разкри интересни подробности около живота си в Турция по време на снимките на риалитито “Ергенът". 

 

Бившият национал по гребане сподели в подкаста “Фактор", че е бил настанен в собствено луксозно имение с басейн и джакузи, но без достъп до външния свят. Ергенът не е имал на разположение мобилен телефон, телевизор или интернет. На моменти се е чувствал като в златна клетка.

“Имах собствено имение, което беше на около 25 минути с кола от комплекса на момичетата. Бях отделен и изолиран. Бях в златна клетка - с басейн, с джакузи, но бях сам. Нямах телефон, интернет и телевизия. Не знаех какво се случва в България по това време. По цял ден бях на снимки. Скучните моменти бяха като се прибера в къщата вечер по никое време след снимки. Докато хапна, да си направя вечеря, да се оправя и да си легна - един час си в пълна тишина. 

Сутринта идваха от екипа да ме вземат към 8:30-9:00 ч., цял ден се пътуваше от локация до локация, снима се. Вечерта имаше коктейл, който по някога продължаваше до до 3-4 часа. Разбираш, че аз постоянно съм бил в комуникация с хора. Не е имало момент, в който да остана сам, освен вечерта преди лягане", коментира Виктор Стоянов. 

“Първите няколко дни беше много тежко, защото осъзнаваш колко си свикнал с тези мобилни устройства и със социалните мрежи. Но постепенно се свиква. Така че е разбираемо държанието на дамите, които постоянно ме дърпаха по време на коктейлите. Даже имаше забавни закани: “Ти няма ли да ме поканиш в твоята вила?", “Може ли всички да дойдем, ще ти сготвим нещо?". Щеше да е много хубаво, но щеше да се убие тази романтика и интерес. 

Снимките бяха 6 дни в седмицата, имахме и един ден почивка. В него карах мотора си. Бях с него в Турция. И в този един ден просто се качвах и почвах да обикалям улиците.

Опитвайки се да се абстрахирам от всичко случващо се, да спра за момент да мисля за предаването. Беше много трудно, особено ако на следващия ден ми предстоеше коктейл и взимане на трудно решение. Затова се качвах на мотора, защото там си по-съсредоточен в пътя и изключваш. За момент наистина изключвах", каза още Виктор Стоянов.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Изграждат нов реактор в АЕЦ "Козлодуй"
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: