Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Отложиха старта и на шоуто на Любо Нейков
Автор: Екип Ruse24.bg 12:25 / 01.05.2022Коментари (0)582
©
В Би Ти Ви сериозно се изплашиха от шоуто на Нова тв "Като две капки вода". Заради рекордния рейтинг на десетия му сезон телевизията отложи старта на цели два нови свои проекта. Това са продължението на сериала "Съни бийч" и предаването на Любо Нейков "Дъ Шоуто". За да не издъхнат в конкуренция с "Капките", вместо да тръгнат на гърба на шоуто в понеделник, както бе обещано, те стартират ден по-късно, когато Нова излъчва по-слабото по рейтинг "Един за друг". 

Решението за отлагане на старта на "Съни бийч" 2 и "Дъ Шоуто" е било взето броени дни преди двата проекта да излязат на екран. Те трябваше да бъдат в ефир от 2 май. Комедийният сериал бе предвиден за излъчване от 9 часа вечерта, а новата продукция на Любо Нейков и неговите комици – час по-късно, преди "Шоуто на Николаос Цитиридис".

Двете програми трябваше да запълнят времето на "Сървайвър" след финала на риалитито на 27 април. Десетина дни преди планирания им старт обаче от Би Ти Ви официално обявиха, че правят промяна в програмата си. След като в продължение поне на месец тръбяха, че "Съни бийч" се завръща с нови епизоди от 2 май, внезапно се оказа, че датата вече е ден по-късно – 3 май. Сериалът няма да върви в понеделник, а във вторник и сряда. Същото се отнася и за новия вариант на "Комиците" – "Дъ Шоуто". За праймтайма в понеделник останаха два часа и половина турски сериал.

От Би Ти Ви не дадоха обяснение за причината за тази изненадваща промяна. Очевидно е обаче, че това, което ги е изплашило да излъчват скъпите си бг проекти в понеделник, е разбиващият успех на "Капките". Шоуто за имитатори на Нова тв традиционно се радва на много фенове, но тази година рейтингът му е феноменален. От телевизията отчетоха, че някои издания на предаването събират цели 2,6 милиона българи пред тв екраните, които гледат различни негови части. А средният брой на зрителите на цялото 3-часово шоу е над милион. На фона на населението на страната ни, което е по-малко от 7 милиона, това са грандиозни цифри. Месеци наред в Би Ти Ви бяха убедени, че могат да бият този рейтинг с нов сезон на "Съни бийч" и ново предаване на Любо Нейков. Ето защо обявиха, че те стартират на гърба на "Капките". След много умуване обаче в крайна сметка решиха да не рискуват.

Рейтингите показват, че феновете на турските сериали са единствените лоялни към Би Ти Ви зрители в понеделник вечер, когато Нова тв излъчва "Капките". Според официалните данни, на старта на шоуто интересът към двете телевизии е приблизително еднакъв. С всяка следваща минута обаче шоуто на Нова събира все повече хора пред екраните, докато Би Ти Ви губи от публиката си. И докато турският сериал се радва на сравнително постоянна аудитория, след финала на епизода му в понеделник и старта на "Сървайвър" рейтингът пада рязко. С "Шоуто на Николаос Цитиридис" пък буквално се сгромолясва за сметка на "Капките". Това е моментът, в който в предаването на Нова се определя победителят. Такова е положението всеки понеделник. Във вторник и сряда, когато Нова тв излъчва бг сериала "Лъжите в нас" и шоуто "Един за друг", Би Ти Ви се радва на повече зрители, а най-много фенове събира най-скандалното им шоу – "Ергенът".

В продължение на месеци от телевизията смятаха, че новият сезон на "Съни бийч" и новото шоу на Любо Нейков имат потенциал да преборят интереса към "Капките". Явно обаче в последния момент са решили да не рискуват и срещу най-големия си конкурент поставят единственото, към което интересът е константна величина – турският сериал. По този начин телевизията на практика се отказва да се бори с конкуренцията в понеделник вечер, признавайки своето поражение, пише Hotarena.bg

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: