Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Джулиана Гани проговори за втората си бременност и третия брак
Автор: Екип Ruse24.bg 16:09 / 11.05.2022Коментари (1)602
©
Джулиана Гани е една от най-популярните личности в България. Силиконовото бижу бе втората най-търсена персона у нас за миналата година в интернет след премиера Кирил Петков.

В момента Гани се наслаждава на връзката си с новото си гадже. "България Днес" я потърси да разкрие какво се случва с малката Джулка, ще има ли сватба и какво значи да си инфлуенсър.

- Джулка, какво се случва с теб? Едни твърдят, че ще се жениш, други - че си бременна?

- Това е твърде лично. Не мога да отрека слуховете, но и не мога да ги потвърдя. Мога само да кажа, че на този етап няма да има трета сватба.

- Миналата година беше на второ място за най-търсена личност у нас в Гугъл. Пред теб бе само премиерът Кирил Петков. Как се постига това?

- Дори не знаех за тази класация. Бях много изненадана от този факт, че съм толкова напред. Научих, докато бях на снимки. Телефонът не спираше да звъни. Оказа се, че са Би Ти Ви "Новините". Те ми казаха, че след премиера аз съм най-търсената личност в България. Честно да кажа, нямам идея защо. От една страна, може би защото съм успешна в начинанията си. От друга, заради скандалите в последните няколко месеца между мен и бившия ми мъж. Хората се интересуват от клюката - разводът, детето, интригата. Това ги тласка явно да търсят, да четат и да им е интересно.

- Спомена скандалите. Затихнаха ли вече те?

- Не на сто процента. От бившия ми мъж излиза все нещо ново. Той си води всякакви нови дела. Опитът му да ми опетни имиджа не се получи. Мога да кажа, че благодарение на скандалите съм станала още по-успешна в интернет.

- Отново легна под ножа. Какво оперира този път?

- Преди два месеца си направих носа. Всички ме питат колко пари е струвала операцията. Веднага казвам - 4200 евро. Висока е сумата, но е направена при един от най-добрите лекари, който се е грижил за Николета и Азис. Носът ми вече е по-тънък и чип. Много съм доволна. Засега не обмислям да си правя нещо. Но... не се знае (смее се).

- Как вървят срещите ви с Давид?

- Всяка седмица го виждам от петък до неделя. Уикендите е при мен. Най-често го водя в Пловдив, за да го види баба му. Сега, в по-топлите дни вече, ще го водя по комплекси, за да може да се забавлява на воля, да тича, да си играе с децата. През седмицата Давид е при баща си. Той го води на ясла. Опитваме се да се разбираме, въпреки че е трудно. Но се стараем в името на детето.

- А какво се случва в професионален план?

- Вече съм бизнесдама. Има собствен бранд. Регистрирах си фирма. Марката ми ще е изцяло насочена към жени - за коса, за добър сън и т.н. Няма аз да го рекламирам, а ще наемам известни за тази работа. Винаги съм мечтала да се занимавам с нещо мое. Логото на бранда е вдъхновено от една моя фотосесия. На снимката съм с една капела. Много я харесвам и реших това да ми бъде емблемата.

В същото време най-сетне си купих и апартамент в София. Досега съм живяла все на квартира. Реших, че ми е време да имам нещо мое. Апартаментът го взех на зелено. Още се строи. Ще е готов в края на 2024 година. Намира се в полите на Витоша.

- Собственият бизнес значи ли, че вече няма да се занимаваш с инфлуенсърство?

- Не, макар че ми е доста трудно да съчетавам всичко - грижите за детето, бизнеса, гаджето и всичко останало. Но мисля, че ще се справя. Ще направя цяла армия от популярни личности, които да работят с мен. В интернет е бъдещето. Това е новата модерна професия. Хората може да подценяват това, но се изкарват много пари.

- Обясни какво е да си инфлуенсър...

- Доста сложен процес е. И отнема немалко време. Първо среща с бранда, който ти е предложил да работиш с него, след това сам трябва да измислиш видео или снимка с дадения продукт. Следва обработка на кадъра, или монтаж. След това трябва да се предложи и подходящ текст. И компанията трябва да е доволна. Това отнема 4-6 часа, горе-долу един работен ден. Тук не слагам времето, в което трябва да се направя красива. Не може да се снимам, когато ставам от сън. Правя си косата, гримирам се, а за това си плащаш ти.

- Ти си една от най-популярните личности в интернет. Търсят ли те млади и амбициозни хора за съвети в тази сфера?

- Не, съвети не ми искат. Може би се страхуват от мен (смее се). Сигурно им изглеждам надута. По-често ме питат за общи проекти - да работим заедно. А не да им давам съвети. Може да напиша една книга за това. Вече имам издадена една, а сега може и втора. Ако нещата вървят все така нагоре, е напълно възможно да издам част от тайните си в книга.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
-Джулка,ти голям боклук ли си... -Стига бееее'''' не съм толкова голям.....
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
План за възстановяване и устойчивост на България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Борба за влияние в Близкия Изток
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: