Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (2)
Бербатов и екипът му зададоха много неудобни въпроси на Борислав Михайлов
Автор: Стойчо Генов 17:10 / 01.06.2022Коментари (1)447
©
Екипът на Димитър Бербатов използва своята официална страница във Фейсбук "Р-Еволюцията е тук", за да зададе няколко неудобни въпроса към Борислав Михайлов. Всички те са свързани със връзката на президента на БФС с обявения за бос на черното тото Дан Тан.

Публикуваме без редакторска намеса позицията на Бербатов и екипа му:

Незададените въпроси към Борислав Михайлов за връзката с боса на черното тото Дан Тан

Господин Михайлов, как се чувствате като първия президент на футболна федерация, членка на ФИФА и УЕФА, документиран на снимка с определяния за бос на черното тото в целия свят Дан Тан? Каква оценка си поставяте за това постижение?

Как ще коментирате договора броени дни след срещата ви с Дан Тан - договор, който лично вие подписвате с контролирана от Дан Тан компания за мача на националния отбор на България срещу Естония (2:2 с четири дузпи), анулиран от ФИФА и официално обявен за организиран с цел печалба от спортни залагания?

Защо след анулирания от ФИФА мач България - Естония Footy Media International, казахте, че нямате представа кой и какво стои зад нея, при положение че дни по-рано сте били в Сингапур заедно с Костадин Хаджииванов и стоящия зад фирмата, с която подписвате, Дан Тан?

Защо договорът между БФС и Footy Media International, подписан от вас, е прикриван толкова години?

Като борец срещу манипулирането на мачове, съобщихте ли на ФИФА и УЕФА, че сте били на събиране с определяния за бос на черното тото в света Дан Тан и с Костадин Хаджииванов?

Как ще коментирате факта, че документираната на снимката сбирка е определяна като организирана от Дан Тан среща с европейските му сътрудници? И по-конкретно - разкритието на осъдения за уреждане на мачове сингапурец Уилсън Радж Перумал пред прокурори и описаното лично от него в книгата му: "Същата вечер Дан организира Новогодишна вечеря с европейските му сътрудници и семействата им. Всички те летяха до Сингапур и бяха настанени в Shangri-La Hotel. Минах просто да им кажа "здрасти". Адмир и Дино беше там с друг член на синдиката, Коста от България... Коста имаше различен, уникален начин за свързване с отборите: докато аз се обръщах към играчи, треньори и съдии, той отиваше директно при президент на клуб или ПРЕЗИДЕНТ НА ФУТБОЛНА АСОЦИАЦИЯ"?
Още по темата: общо новини по темата: 80
04.02.2024
13.10.2022
22.06.2022
17.06.2022
17.06.2022
20.05.2022
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Перуката е толкова затънал в борчове към СИК (Венци Прасето), че постът му е оцеляване…. Никога няма да си тръгне!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отличиха Якуб Пьотровски на церемонията във футбола
Носител на "Оскар" уважи наградите във футбола
Избраха най-добрите в минифутбола
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Петър Хубчев заслужи приза "Лъвско сърце – Трифон Иванов"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: