Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Борисов: За 6 месеца счупиха държавата и ни свариха като жаби
Автор: Екип Ruse24.bg 11:42 / 23.07.2022Коментари (1)637
©
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов проведе среща с кмета на Перник Станислав Владимиров от БСП

"Ние не правим коалиции, просто работим за хората. Не може да лъжеш народа, грешката на управляващите сега е, че се опитват да излъжат хората. Излъгаха ги. Борбата с корупцията доведе до незаконни действия. КЕВР по времето на нашето управление се управляваше от неутрален човек. Ние настоявахме такъв човек да остане на този пост. Управляващите сега са точно като болшевиките. Мислят, че те винаги са прави и всеки, който е срещу тях, се превръща във враг. Не искат да имат правителство, те искат само постове и кресла." 

,,Вижте как не се прави правителство. Искат да държат властта до последно, за да им вървят корупционните схеми. Ние никога нямаше да позволим тези цени, нито тока щяхме да вдигнем, нито газа. Последната им грижа е държавата и хората. Държавата е тотално счупена и надеждата, че тя може да се оправи през следващите месеци, я няма. Народът вече е толкова изцеден от инфлацията. За шест месеца свариха народа като жаби''

"Грешката на сега управляващите е, че се опитват да лъжат хората и ги излъгаха, вече година и половина, защото Бойко Рашков, Кирил Петков, Асен Василев са от година и половина. Тоест борбата с корупцията се доведе до няколко действия. КЕВР по време на нашето управление сложихме бивш депутат от ДБ, за да може той да е максимално неутрален. Настоявахме подобен човек да остане на регулатора, но те за да покажат своята арогантност отказаха, въпреки нашите предупреждения, че това момче не става"

Що се касае до вчерашния запис, който мислех да не коментирам, ако отново те чрез лъжа не се опитват да ни изкарат виновни. Само, че още когато ни арестуваха казах, че няма да бъдем толкова добри християни и като ни ударят от едната страна да мълчим. При Цветанка Ризова "ексклузивно“ отиде Атанас Атанасов, който ми е бил заместник и бях сигурен, че ще каже, че ГЕРБ и Борисов са виновни. А на нас ни го дадоха колегите от "Възраждане“, докато си върви на живо по Дари и на сайта на парламента. Сега пък Христо Иванов казал, че пропагандата на ГЕРБ ги атакува, ама каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. Ние само се възмутихме за свободата на медиите, защото завършващата му фраза е да бъде изтрит записа от независимата медия Дарик. Значи Христо Иванов има силата да трие от независимите медии. Вие притежавате цялата пропаганда, може да триете от сайтовете. За тях не е проблем да говорят за орган, който да бъде най-силната теза за върховенство на закона, който издигат, не на галено да наричат бухалка“

"На Христо Иванов и подобни колеги искам да кажа, че каквото сам си направи човек, друг не може да му го направи. Да не търсят други виновни. И вие с вашите грешки, и ние с нашите, трябва да направим нещо за хората. Нищо добро не ни очаква, ако така партизираме страната. Ние винаги сме били готови да дадем крачка назад, да сме добронамерени, завърши Борисов.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
50% инфлация ,а матряла седи и блее.Толкова тъп народ едва ли има някъде !
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Катастрофи в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: