Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Бой за шезлонги в 4-звезден хотел: Украинка налага нашенец с джапанка, викат полиция
Автор: Десислава Томева 12:29 / 31.07.2022Коментари (0)866
©
Фрапиращите истории от родното Черноморие и не само, не стихват. Читателка на Sofia24.bg се свърза с редакцията ни с интересна случа от Поморие.

Оказва се, че почивката на море в България може да доведе до куп забавни, но и екстремни преживявания. Личното ни мнение е, че не мястото и курорта, а хората могат да ви отровят отпуската. 

Публикуваме писмото на читателката на Sofia24.bg без редакторска намеса:

"Здравейте, приятели! Дълго се чудих дали да ви пиша, но виждам, че сте хора, които дават гласност на случващото се и понеже стигнах до там, че съжалих, че съм тръгнала на море, реших да споделя впечатленията си.

Семейството ми обича да почива в България и по никакъв начин не искам да кажа, че този избор е грешен. Тази година обаче, за нас се оказа доста екстремен.

Отидохме при приятели в 4-звезден хотел в Поморие. Не сме проучвали, просто заминахме заради компанията. Нарочно няма да споменавам името на хотела, защото стаите бяха хубави, чистотата на ниво и първоначално останах с добри впечатления.

Цените обаче не ми се понравиха особено. "Пълната програма" - олинклузив плюс спане беше 300 лева на ден за двама възрастни и едно дете. Предпочетохме пакета "нощувка + закуска", срещу половината от сумата. И тук дойде първото разочарование още на следващата сутрин. Очаквахме мекички, палачинки, ама йок. Предложиха ни два вида намирисващи салами, бъркани яйца, сирене, но от типа "млечен продукт" и течен шоколад, който трудно стигна за една филийка на детето. Кафето беше "негърска пот", с друго не мога да го сравня.

Оказа се, че хотелът не разполага и с паркинг, та влязохме в приключение с търсенето на място за колата.

На плажа- 2 шезлонга плюс чадър - 30 лева, ако искаш.

Все пак хотелът предлагаше за гостите си безплатни шезлонги край басейна, но в много ограничен брой. Оказа се, че "резервацията" става с мятане на кърпа, но не по-късно от 6.30 сутринта. Резервираш си шезлонг и си спокоен.

Да, ама не. Слизаме ние към басейна, раничко - около 8.00 и попадаме на невероятен скандал. Украинка налага нашенец с джапанка, защото махнал кърпите и сложил своите /за резервацията, говоря/. Очевидци се намесват, едва успокояват нервираната туристка, която всъщност се оказа, че е собственичка на апартамент в хотела. 50% от стаите в комплекса, всъщност били собственост на руснаци и украинци, разбрахме ние. На място пристина и полиция.

Оказа се, че враждата между българското и украинско семейство е от още по-рано. При спор в басейна мужду децата, бясната украинска майка, тръгнала да души нашето момиче. Дори при тази ситуация българският съпруг, постъпил като джентълмен и не нападнал мощната чужденка /пълна беше жената/. 

Та, такова море си изкарахме, но си задавам въпроса "ако си в кръчма добре, но си в 4-звезден хотел, дошъл си да си починеш, а всъщност се натоварваш", завършва писмото си читателката на Sofia24.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 661
14.08.2023 »
08.08.2023 »
21.07.2023 »
10.07.2023 »
08.07.2023 »
10.06.2023 »
предишна страница [ 1/111 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: