Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Костадин Костадинов: На тези избори отиваме като на референдум 
Автор: Екип Ruse24.bg 09:19 / 02.08.2022Коментари (9)454
© Нова тв
Служебното правителство не може да вземе решение да върне руския газ. Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"За подобно нещо трябва да има една оперативна политическа самостоятелност, каквато служебният кабинет няма. Не че не е възможно да го направи. Но за съжаление, кабинетите, които са назначавани преди – показват, че нямат такава свобода на действие. За подобни действия служебният кабинет трябва да има своя собствена независима външна политика, каквато няма, защото и България като цяло не е независима държава. Ако искаме нормализиране на отношенията, както с Русия, така и възстановяване на газовите доставки – трябва да очакваме един нов състав на бъдещо правителство, който да провежда подобна политика след парламентарните избори", подчерта той.

"На тези избори отиваме като на референдум за това искаме ли България да бъде управлявата така, както през последните 33 години, и да бъде свободна и независима държава. На тези избори отиваме като на референдум - за това дали искаме ли България да бъде свободна и независима или да бъде долнопробна колония на САЩ", допълни Костадинов.

"Единствената роля, която има служебният кабинет, е да проведе спокойно идващите предстоящи избори и да се справи с най-големия тумор, който българската демокрация има – купуването и продаването на гласове. Това  е нещо, което предишните служебните кабинети на Радев успяха да направят. Това са двете основни неща, които трябва да искаме от служебния кабинет и не можем да имаме никакви други очаквания. Това все пак е едно преходно правителство", посочи той.

Той коментира и въпроса дали служебният кабинет трябва да поднови отношенията си с "Газпром" и ако стане така – дали ще ги подкрепи. "Тук не става въпрос дали аз или някой друг ще ги подкрепи. Тук става въпрос за това, че идва зима, в която - ако нямаме сигурни доставки на газ – ни очаква много сериозна икономическа криза. От тази гледна точка – това е задача, която трябва да бъде решена – колкото по-рано, толкова по-добре. Ако те намерят в себе си достатъчно мъжество и воля да направят подобно нещо – няма нормален човек, който да не ги подкрепи".

Още по темата: общо новини по темата: 652
22.02.2023 »
26.01.2023 »
26.12.2022 »
26.12.2022 »
26.12.2022 »
26.12.2022 »
предишна страница [ 1/109 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 02.08.2022 г.
0
 
 
в момента сме колония на една впиянчена дротирана и малоемва клика
0
 
 
Защо един дребен шмекер си мисли, че образованите и работливи българи лягат и стават с мисъл за Русия? Как да проумее купеният на дребно чугун, че хората се вълнуват за бизнес партньорите си в Германия, за приема на детето им в Холандия, за авточасти от Чехия, за почивката в Гърция, за роднините си в Испания, за поръчки от Италия и за какво ли не други страни с по-голямо значение в живота им.
0
 
 
Възраждане ще спечели изборите, защотото са най истински. Хората искат да видят някой който им защитава правата и интерсите и милей за България. Възраждане са такива.
на 02.08.2022 г.
0
 
 
"...дали искаме ли България да бъде свободна и независима или да бъде долнопробна колония на Московия (за което съм за с две ръце)" - каза К. Копейкин. "А и дайте да целунем здраво задника на кремълските фашисти, които ни заплашват с ракетни удари, за да ми вдигнат заплащането и да ме викат най-накрая Рубладжийкин вместо Копейкин" - още посочи той.
0
 
 
костя, костя каква продажна лека жена си ти!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: