Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Фънки и Хилда аут от новото предаване на Халваджиян, заменя ги със скандална певица
Автор: Екип Ruse24.bg 11:51 / 22.08.2022Коментари (0)704
Зрителите с голямо нетърпение очакват старта на новото шоу "Звездите в нас", което е ще наподобява любимото "Като две капки вода", но участниците няма да бъдат популярни личности, а съвсем обикновени хора. 

Халваджиян е поверил главна роля в журито на певицата Тита, която заряза хип-хоп музиката и от няколко песни насам се изявява в попфолка, пише "Блиц".  

Този път продуцентът Маги Халваджиян се е вслушал в съветите на зрителите и е изхвърлил от журито втръсналите муцуни на Димитър Ковачев-Фънки и Хилда Казасян. 

Тита се надява с помощта на националния ефир да си върне предишната слава и участията й по клубовете отново да се засилят, тъй като това лято е изключително слабо откъм работа за нея. Все още не е ясно кой ще й прави компания на останалите столчета на журито, но няма да се изненадаме ако Маги отново пробута Криско или Люси Дяковска. 

А в самото шоу, след тежък кастинг с над 3000 желаещи, вече са избрани и претендентите, които ще имитират своите идоли и ще влязат в надпреварата съвсем скоро. Участниците ще са разделени в тридесет отбора, а на финала най-успешният имитатор ще си тръгне с награда от 50 000 лева.

Охранители, служители в магазини за дрехи, инфлуенсъри, татуисти, артисти, фризьори, работници в хранително-вкусовата промишленост и професионални певци са само част от професиите на желаещите да излязат на сцената на "Звездите в нас“. Големият интерес към предаването включва хора от цялата страна, както и такива, които живеят извън границите на България, а възрастта на явилите се на кастинга за шоуто е от 18 до над 60 години.

Зрителите на NOVA ще могат да проследят превъплъщенията на всички участници, а звездите, които ще бъдат имитирани от всеки отбор, са изключително интересни и разнородни. Екипът обещава много български звезди, световни знаменитости от музикалния бранш, носители на наградите "Грами“ и "Оскар“.

Всяка седмица 5 отбора ще представят 5 звездни образа и ще се изправят в имитаторска битка един срещу друг, но само най-добрите ще продължат към следващия етап на музикалното предизвикателство. За перфектната имитация на всеки участник ще се погрижи и професионален екип от гримьори, стилисти и фризьори.

Още по темата: общо новини по темата: 5783
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Избори за председател на БСП
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: