Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Стана ясно къде ще живеят и оцеляват племената в новия сезон на "Игри на волята"
Автор: Екип Ruse24.bg 12:29 / 26.08.2022Коментари (0)658
Дивата река, Стопанството и Резиденцията. На тези места живеят и оцеляват племената в "Игри на волята: България“ сезон 4. Голямата битка винаги е за лукса в луксозната вила. Аутсайдерите в териториалните битки пък са принудени да се справят с лишенията край реката. Как изглеждат тези места? Специално за "Здравей, България“ Ники Василковски показа интересните локации.

За всеки почитател на риалитито първият въпрос е  как да намери онези закътани местенца, където са разположени камерите. По живописните брегове около Царево такива има в изобилие. Карта на локациите обаче умишлено няма. Човек трябва да търси из социалните мрежи или да пита местните хора. Тези локации по принцип са трудно откриваеми, но за отдадените фенове няма невъзможни места.

Локацията "Дивата река“ е емблематичното място, което освен, че е добре прикрито в пущинака, е и невероятно красиво.

"Всъщност местообитанията на племената са добре изолирани от външната среда. Дивата река например е толкова добре скрита в пущинака, че дори аз, който се имам за човек с добра ориентация, не мога да я намеря“, разказва Ники Василковски. "Най-близкото населено място е на километри от тук. Изолирани от цивилизацията, последните във всяка териториална битка трябва да устроят живота си на този живописен бряг. Оцеляването е въпрос на издръжливост и находчивост.“

И в четвърти сезон на “Игри на волята: България" племето, заело втора позиция на териториалните битки, ще се настани в Стопанството. В сравнение с меандрите на реката, стопанството е далеч по-приветливо. Най-малкото храната е осигурена. За да има реколта обаче, работата е изморителна. Особено за онези, които не са хващали мотика и гребло през живота си.

Собственик на малката китна фермичка е Пламен Томов. В хода на предаването именно той ще надзирава играчите, осъдени да пребивават тук и ще им дава задачи.

"Ще им давам всякакви задачи, каквито са нужни в стопанството. Като е сухо и горещо, трябва да се полива. Като стане почвата набита, трябва да се разкопае. Трябва да обират и продукцията“, обяснява Пламен, който е изградил този рай в джунглата и очаква племето да го поддържа така, както трябва.

"Копаенето и чистенето на трева ще им е най-трудно. В тази жега, има високи треви… поливането също ще е трудно. Там има река, но те ще взимат водата с кофи“, допълва фермерът.

Племето победител в териториалната битка ще разполага с луксозна вила на българското Черноморие. Огромна къща с всички възможни удобства. Няколко спални и бани, лятна кухня и басейн. А от панорамната тераса се открива гледка към цялата прелест на морския бряг край Царево. Кой не би искал да живее тук. Къща-мечта с гледка към морската шир.

Битките за този лукс ще са ожесточени. Кой ще получи възможност да обитава Резиденцията, кой ще е обречен на тежък кърски труд в Стопанството и кой ще гони комарите край реката?

Зрителите и феновете на най-приключенското риалити в ефира на NOVA ще могат да се насладят на природата на Южното Черноморие и района на Странджа и да проследят приключенията и битките на участниците, които ще се борят за голямата награда през есенния телевизионен сезон.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Специализирани полицейски операции в страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: