Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Известни българки родиха, не се запуснаха
Автор: Екип Ruse24.bg 16:54 / 10.09.2022Коментари (0)551
©
Носителката на титлата "Мис Силикон“ Джулиана Гани категорично една от претендентките за приза "Най-секси майка“. Тя стана майка, но нито за момент не загуби формите си. Едрогърдата дама беше решила да не кърми, за да не развали силиконовия си бюст, както и да спазва специален хранителен и детоксикиращ режим, за да може бременността й да не се отрази на тялото. И до днес мнението на Джулиана е, че дамите, не трябва да се превръщат домашни прислужници с проскубана коса и широка нощница само защото имат мъж и дете.

Плеймейтката Николета Лозанова също не спира да провокира последователите си в социалните мрежи, въпреки че е майка на дъщеричка. Преди година тя беше първа в надпреварата за най-секси тяло, определено от онлайн гласуване. Друга класация и до днес я поставя в челните места за най-желаните жени у нас. Мис Плеймейт дори печели приза "Най-секси майка“ през 2014 година, въпреки че е родила само две години преди това. НиЛо показва перфектна форма и демонстрира хубаво, добре поддържано и оформено тяло.

Колежките й Златка Райкова и Златка Димитрова също са в жестока конкуренция коя от тях е по-секси мамче. Неведнъж феновете им са се опитвали да ги сравняват и все още никой не е стигнал до окончателно мнение. Русата Златка стана майка наскоро, дори по време на бременността си тя притежаваше секси визия, на която може да завиди всяка една жена след раждането си. Трудеше се упорито върху усъвършенстването на своето тяло, а то й се отплати. Неслучайно красавицата има няколко награди в категорията "секссимвол“ през годините. 

Черната Златка също не отстъпва на русата си колежка. Красавицата се отдаде на спорт и активни тренировки след раждането. Покрай това смени и режима на хранене. Резултатът е на лице! 

Инфлуенсърката Бояна Маринова, която е позната и с участието си в сериала "Лъжите в нас“, всъщност е майка на две малки момченца. Красавицата е една от тези млади активни българки, които не просто могат да съчетаят семейството и работата, но са блян за всеки мъж. Въпреки майчинството тя изглежда с перфектни форми и продължава да работи като модел.

Попфолк певицата Мария определено е сред най-секси майките у нас. Само преди няколко години тя спечели и наградата за "Най-секси майка“, след гласуване на фенове в интернет пространството, писа "Телеграф“.

Примата на попфолка Глория определено води класацията за най-секси баба у нас. Гласовитата хубавица, която има внучка, по нищо не отстъпва на младите си колежки, а   някои от тях дори засенчва с тяло и осанка.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Специализирани полицейски операции в страната
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: