Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Синът на Годжи го задмина
Автор: Екип Ruse24.bg 13:22 / 12.09.2022Коментари (0)808
©
В последния ден от август от доста профили в социалните мрежи взе да извира парчето "Свободно падане" – споделят се откъси, линкове, пускат се сторита. Инструменталът в парчето е на Петър Йотов – Peyotoff, който е китарист, преподавател, завършил образованието си във Виена и с дългогодишен опит на сцената. Нестандартният вокал в "Свободно падане" и отличаващият се текст на песента е на Волен Милчев. 

Той не за първи път приковава вниманието с текстовете си. Принос за таланта му сигурно има и баща му Георги Милчев-Годжи, който свири на бас китара в "Ку-ку бенд" и от години се изявява като текстописец, композитор и певец.

Волен и батко му Цветомил, който се изявява като рап изпълнител, са от първия брак на Годжи с Даниела. По-малкият брат рапира и пее, като сам пише текстовете на парчетата си. Волен от дълго време твори усилено и вече може да се похвали с редица колаборации с колеги. Малкият син на Годжи често се изявява и като беквокалист на концерти на Прея, Бобо и Рут Колева. Волен се стреми да гради собствено име в музиката, макар че чак през 2020г. пусна първото си самостоятелно парче "Картите на масата". В него младият изпълнител направи силно впечатление и предизвика разнопосочни коментари – някои изразиха възторг, докато други бяха по-скоро нерешителни в реакциите си. Волен оценява всички мнения, даже и откровено негативните. "Това значи, че съм си свършил работата, наистина съм поднесъл нещо различно", сподели Волен през 2020г. в интервю за БНР, след като пусна "Картите на масата". Някои от негативните коментари били свързани с нестандартния текст и екстравагантната му визия в клипа. Разбираемо, все пак във видеото Волен е с мустаци и с жълти вежди.

Клипът също бе доста коментиран. Сниман е с телефона на Волен, като с приятелите му взели допълнително обектив. Разчитали явно на нестандартните си идеи, както и на оператора, който бил единственият професионалист, занимавал се с видеа на терен. Любопитна подробност е, че една от локациите в клипа е в столичния квартал "Хаджи Димитър", край градинка, която жена на име Марта направила пред блока си от подръчни материали – кофички от кисело мляко, изхвърлени играчки и други. Новият клип пък "Свободно падане" е арт работа на Николай Малинов, с когото Волен и Петър Йотов са работили и за парчетата си "Искам теб" и "Друго ниво", които са от тази година.

Волен се занимава с музика вече от доста време и първата група, на която бил вокалист, е "Southwick". Като дете обаче той искал да стане художник. Бил 7-годишен, когато гледал по БНТ предаване, в което интервюирали млади музиканти. Волен явно доста се е впечатлил, защото още от следващия ден решил, че ще се занимава с музика. Пожелал да започне с цигулка, вероятно отново повлиян от интервюто с младите музиканти по БНТ.

"Баща ми на Коледа ми донесе една цигулчица и във втори клас вече се записах в музикалното училище. Така че от дете това е моето призвание", разказвал е Волен. Не се ограничава откъм музикални стилове. Младият изпълнител имал период, например, в който слушал само джаз и две години пеел в жанра. Любопитна подробност е, че в последните години той се представя с първото си име. Затова и по-новите му фенове, вероятно не знаят, че е син на Георги Милчев-Годжи. Вероятно Волен не иска да трупа слава покрай известния си татко и е решил сам да си проправи път в музиката.

Още по темата: общо новини по темата: 5783
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Избори за председател на БСП
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: