Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Краси Радков се стопи драстично
Автор: Екип Ruse24.bg 13:29 / 12.09.2022Коментари (0)538
©
Актьорът Краси Радков продължава да се вталява. Комикът не се изкушава да развали строгия си хранителен режим и изглежда все по-добре. Шишо Бакшишо започна пълната си промяна преди повече от година, като успя да свали около 25 килограма и големия си корем, но сега е стопил още около 10 кг, пише "Уикенд". 

Радков изглежда повече от добре и си личи, че се радва на новото си тяло. През уикенда Краси бе водещ на събитие край Мелник, където ще се появят модерен хотел за отдих и почивка, къщи и места за забавления. Комедийният актьор е видимо подмладен и на 51 години е по-слаб, отколкото когато беше на 31 лазарника. Гвоздеят от "Шоуто на Слави" е влязъл във форма с диета "Зоната", която му препоръчал колега. На този начин на хранене го открехна колегата Руслан Мъйнов, който свали повече от 20 кг от наднорменото си тегло и успя да запази резултата, който вижда ежедневно на кантара.

"Лесно е да отслабне, но най-трудно е да задържиш теглото. Всеки, който е имал проблем с килограмите го знае. Този "йо-йо ефект" е много често срещан при бързото вталяване. Краси и Руслан отслабнаха бавно, но трайно, както е правилно" – коментират близки до актьорите.

Основателят на храненето в "Зоната“ Бари Сиърс е категоричен, че мечтаното тяло е въпрос на правилна хранителна формула. На практика той доказва твърдението, че "математиката на хранене“ е разковничето на мечтаната фигура и здравословния баланс. Това е много елегантен начин да се "вкара в режим" по уникално прост и естествен начин хормоналната система на всеки човек, и това да доведе до хармонизирането на целия му организъм, да го накара да започне да функционира правилно. Всъщност "Зоната" е балансираща хормоните диета.

Диетата инструктира и стимулира хората да се придържат към ядене на определено съотношение от 40% въглехидрати, 30% протеини и 30% мазнини. Като част от диетата, въглехидратите трябва да имат нисък гликемичен индекс, което означава, че осигуряват бавно освобождаване на захар в кръвта, за да ви заситят за по-дълго. Протеините трябва да са постни, а мазнините трябва да бъдат предимно мононенаситени. Нищо не е строго забранено в зоновата диета. Въпреки това, някои избори на храни се считат за неблагоприятни.

Радков се е лишил от похапването на хляб, тестени изделия и продукти от бяло брашно, както и  картофи, банани, грозде, стафиди, сушени плодове, бонбони, сладкиши, бисквити и безалкохолни напитки. Това е разковничето на отслабването на подчинения на Слави Трифонов, който продължавал да се придържа към режима си и се заричал да смъкне още няколко килограма.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: