Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Милко Калайджиев приключил с бизнеса си
Автор: Екип Ruse24.bg 15:38 / 03.10.2022Коментари (0)765
©
Легендарният попфолк певец Милко Калайджиев навърши 71 години на 23 септември, но твърди, че не отбелязал празника си, защото синовете му не успели да се приберат в Свиленград.

Твърди, че това не го е разочаровало, защото се опитва да бъде разумен и да приема това, което се случва в живота, без излишни драми.

За сметка на това пък подчертава, че изобщо не се чувства остарял и допълва, че човек е на толкова години на колкото си иска. Смята, че това, което поддържа енергията и тонуса му е фактът, че винаги е "на педал“. В продължение на повече от половин век тежи 68 килограма и посочва, че младее все повече за разлика от наборите му.

Храни се според сезона, но никога не прекалява с количеството. През лятото набляга на постни манджи, тъй като недолюбва месото. Подчертава, че никога не е бил чревоугодник, информира "Уикенд".

Като момче много се увличал по географията и мечтаел да обиколи света. Вероятно поради тази причина искал да стане тираджия, тъй като в годините на соца било немислимо да се пътува навън с туристическа цел. 

Не станал тираджия, но пък за сметка на това като певец отново имал възможността да обиколи държавите, които искал. Сега мечтае само да е жив и здрав, както и близките му. 

Иска му се да види синовете си женени и да се радва на внуци. Твърди, че винаги има работа, дори и в дните, в които няма участия, тъй като всичко поправя сам в дома си. Доставя му удоволствие да коси тревата и да почиства басейна. 

Подготвя къщата за гости в с. Мезек, както и дома си за зимата и допълва, че трябва да купи три тона пелети. 

Подчертава, че към днешна дата е зарязал бизнеса с язовира, както и със земеделската земя. Той е категоричен, че единствено едрите земевладелци ще оцелеят, тъй като те единствени се дореждат до субсидии. 

Към момента все още има доста ангажименти като певец и не може да се оплаче откъм приходи. Предвид факта, че не му достига трудов стаж за пенсия, Милко Калайджиев посочва, че изобщо не се притеснява за старините си, тъй като има млада жена, която ще го гледа. 

Както е известно съпругата му Маргарита е с 22 години по-млада от него. Милко посочва, че тя няма все още 50 години, а вече има натрупан трудов стаж зад гърба си 29 години. 

Не се оплаква и откъм здравословна гледна точка, посочвайки, че е замесен от друго тесто – баба му починала на 103 години, а майка му преди дни навършила 90 и е добре.

Надява се, че ще е дълголетник като тях и ще доживее поне до 103 години като баба си. Тъй като отдавна е проумял, че нервите и стресът, са най-големия бич за човека, се опитва да приема всичко спокойно и да не се притеснява.

Стигнал е до извода, че е важно да живеем спокойно и с мярка сред хората, които обичаме. 

Не се плаши от мисълта, че някой ден ще му се наложи да слезе от сцената. Дори смята, че има още време като изпълнител, защото публиката продължава да го търси и интересът към него не е намалял.

По повод това, че никога не са го канили като жури подчертава, че няма как да го купят, за да му нареждат какво да прави. При все, че преди години се кандидатира за кмет на Свиленград и спечели едва 4%, Милко Калайджиев посочва, че политиката е мръсно нещо и не е за него. 

Категоричен е, че не би се разделил с мустака си. Преди години го обръснал заради участие в шоу, но нито той, нито близките му го възприели без него. Сам се грижи за мустака си.

През това лято бил със семейството си за 4 дни в Синеморец, след което отскочили за малко в чужбина. Времето, прекарано със семейството му е това, което го зарежда най-силно.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: