Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Антон Хекимян все още бил студент
Автор: Екип Ruse24.bg 16:27 / 17.10.2022Коментари (0)507
©
Антон Хекимян няма време да завърши висшето си образование и от 16 години се води студент във Факултета по журналистика и масова комуникация в Софийския университет. Журналистътси е взел всички изпити, но не е написал и защитила дипломната си работа и така и не може да се похвали, че е "бакалавър по журналистика", пише "Уикенд". 

Хекимян завършва езиковата гимназия "Ромен Ролан“ в Стара Загора с немски и английски. След завършване на средното си образование започва да следва журналистика, но още като студент отива в Би Ти Ви и така прекъсва образованието си в Софийския университет.

Настоящият началник на новините на частния канал все пак се амбицирал да вземе изпити си, но без да ходи на лекции. Преподавателите във ВУЗ-а били благосклонни и приели да препитат Антон дори и без да им е стъпвал на лекции и упражнения. По част от предметите дори минал без изпит, а само с 10 страници курсова работа. В един момент обаче журналиста занемарил обучението си и така до днес. Нищо чудно вече Антон дори да е загубил права и да остане без тапия.

"Хекимян не е спирал да работи откакто започна в телевизията. Едва му стигаше да си вземе изпитите. Реално погледнато, дипломата не му трябва, той има достатъчно стаж и известност. Ако реши да сменя Би Ти Ви с друга телевизия, надали някой ще му търси документ за образование", коментираха пред "Уикенд" от обкръжението му. Според запознати обаче това може да бъде използвано от началниците в Би Ти Ви като аргумент да го отстранят от поста "директор на новините". Поне от година от медиата се чудели как да го махнат, тъй като го подозирали в партийно пристрастие към ГЕРБ. Идеята била той да бъде леко понижен като по-малък началник, а над него да се сложи "директор "Информация", който на практика да е началника и да управлява нюзрума.

В същото положение като Хекимян бе и неговата колежка Петя Дикова, която също все не намираше време да завърши. Тя над 10 години се водеше студентка по "Електронни медии" в Софийския университет, като последно бе взела тема за дипломна работа, но не се похвали, че е "магистър". Наследницата на Сашо Диков и Аня Пенчева поне има тапия за "бакалавър" от Американския международен университет в Лондон "Ричмънд“.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: