Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тайният син на Ахмет Доган се ожени в екзотична страна
Автор: Екип Ruse24.bg 09:31 / 28.10.2022Коментари (0)600
©
Тайният син на Ахмед Доган вдигна сватба за чудо и приказ в далечна Панама, писа "Ретро“.

27-годишният Айан Терзи преди дни сключи брак с половинката си Дириа в 5-звезден хотел в историческия център на столицата на екзотичната държава. Причината церемонията да се състои чак там е, че булката е родом от Панама и Айан се съобразил с нейното желание сватбата да бъде в родината й.

Младоженците споделиха десетки снимки от щастливото събитие. Преди купона в хотела те са сключили църковен брак, а след това празнували с гостите си до ранни зори. Сред поканените обаче не е бил бащата на Айан, а именно Ахмед Доган. Любопитна подробност е, че преди двойката да замине за Панама те са били и за кратко в София, където пък са сключили граждански брак, тъй като Айан е български гражданин.

Тайният син на Доган от дълги години живее в Истанбул и има завидно образование. Завършил е "Политически науки" в истанбулския университет "Билги“, а след това е специализирал в Женева. Със съпругата му се запознали покрай учението. Образованието и животът на Айан и майка му Айтен се финансирали изцяло от почетния председателя на ДПС, но инкогнито.

Доган не е признал официално момчето, макар да плаща издръжка за него, откакто се е родило, твърдят роднини. Историята, че е биологичен негов наследник обаче, е потвърдена още през 2009 г. от майката и вуйчото на детето, както и от член на централното ръководство на партията. Самият Айан прилича изключително много на Доган, особено в очите и брадичката, може да се увери всеки. Момчето било плод на връзката на Сокола с неговата лична секретарка - Айтен, от дуловското село Чернолик.

Привлечена от каузата ДПС, младата Айтен дошла в София в началото на 90-те години. По време на партиен купон бившият депутат в 36-ото Народно събрание Орхан Мемиш я запознал с председателя на партията Ахмед Доган. Момичето се влюбило в Доган. Айтен била изключително атрактивна – висока, руса, с много фина бяла кожа. Отначало Сокола бил резервиран, но също я харесал.

Скоро лидерът се впечатлил и от характера ѝ. Предложил ѝ да заживеят заедно в апартамента му в "Белите брези“. След почти четиригодишно съвместно съжителство на 12 февруари 1995 година се ражда синът им Айан (знаменит) на турски.  Избрал го бащата, а майката се съгласила.

Разочаровало я друго – Доган не искал да даде името на детето си. След време Айтен признава, че и двамата са виновни, а тя не е била настоятелна. В крайна сметка в графата на акта за раждане като баща е вписан "неизвестен“. Документът е издаден от община "Триадица". Малко след това Доган срещнал първата си официална съпруга Айсехел и съобщил на Айтен, че ще се жени. Пратил нея и детето в Дулово, където не ги посещавал, но редовно пращал издръжка. От Айсехел почетният председател на ДПС няма наследник и бракът им трае твърде кратко.

Доган обаче е баща на две деца от две различни жени. Синът му Демир е от връзката му с преподавателката по философия Таня Желязкова, а дъщеря му Демет е от брака му със съпруга  No. 2 Ширин Карнобатлъ. Демир и Демет поддържат връзка, макар и през социалните мрежи, с брат си Айан, но и те не са били гости ма сватбата. Демир, който развива собствен бизнес в България, също е женен и вече има две деца от половинката си Памела, а сестра му Демет все още не е срещнала любовта и работи в София като гримьорка.

Още по темата: общо новини по темата: 5783
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: