Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Дунав ще мисли как да оцелее, а не за "А" група
Автор: Екип Ruse24.bg 09:29 / 24.02.2010Коментари (7)1961
© Ruse24.bg
Лидерът в Източната "Б" група Дунав ще започне сезона, без да е изиграл дори един мач на трева през пролетта, оплака се старши треньорът Мирослав Миронов. На всичкото отгоре русенци успяха да съберат едва 7 лева в урната, поставена на входа на местната община. Тежките и наводнени кални терени в околните региони провалиха за пореден път заплануваната контрола в Кубрат с култовия тим на Скрита сила (Мъдрево), известен и като Невидима заплаха.

Продължават и финансовите проблеми на Дунав. Едва ли ще може да се говори за евентуална атака на "А" група, след като няма пари и клубът ще се опита просто да оцелее.

Миналата седмица феновете на Дунав направиха шествие в центъра на града, за да призоват местния бизнес да помогне на общината и на кмета Божидар Йотов за издръжката на отбора. По време на процесията обаче запалянковци и местни "експерти" така и не се показали, а само една възрастна жена дарила 2 лв., като в поставените в община Русе урни за даряване на средства били пуснати още 7 лева.

В първия пролетен кръг Дунав гостува на Свиленград.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Хапвам си еклери...
на 26.02.2010 г.
0
 
 
Жалко ще е....за Русе!не може такова бежаберия в Любимата България...
0
 
 
Професионалните отбори в България са супер зле братле : Извадиха БОТЕВ (ПД.)
0
 
 
Хасково прекрати участието си в шампионата. Тимът има тежки финансови проблеми и няма да може да участва в Югоизточната "В" група.
0
 
 
Бизнесмен спасява закъсалия Етър....Община Велико Търново не е в състояние да бъде мажоритарен собственик на ПФК Етър 1924, се казва в официално становище на кмета д-р Румен Рашев, депозирано до общинския съвет.За първи път обаче кметът изплю камъчето и потвърди, че инвеститорски интерес към търновския клуб има от бизнесмена Атанас Сталев, който издържа друг втородивизионен тим - Любимец.Сталев има сериозни интереси във Велико Търново и е в съвета на директорите на мастодонта "Елмот". Кметът предлага мажоритарните собственици Владев и Гърдев да му прехвърлят 50% от акциите на клуба.Радослав Владев направи съвсем кратък коментар чрез пресслужбата на клуба: Първото нещо, което ни интересува, са финансовите гаранции за бъдещето на Етър. Не сме водили разговори с този потенциален инвеститор, но единственото, което ни интересува, е бъдещето на клуба и ясни гаранции, че акциите няма да се прехвърлят и препродават отново през следващите пет години.
0
 
 
Дунав ще мисли как да оцелее, а не за "А" група (б.р. Започва да продава мачове)
0
 
 
Вместо да се продават мачове, по - добре е да се продаде клуба. Бизнеса не дава пари само за ръкопляскане, а иска собственост. И иска А група. Тогава ще се развържат кесиите!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Страхотно! Григор Димитров ще е сред Топ 10 на Ролан Гарос
Официално: Григор Димитров остава сред най-добрите в тениса
Усик постигна нещо впечатляващо в професионалния бокс
Футболен клуб Вихър-Завет на един век
Уникално! Българин срази звезда в GLORY и е близо до двубой за титлата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: