Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Фейгин: Позволих да ме тъпчат, Виктория и Алекса не са окей, влюбена съм в Георги
Автор: Екип Ruse24.bg 15:07 / 05.11.2022Коментари (7)617
"Позволих да ме тъпчат вербално и да ми нанасят психически атаки!". Това каза Александра Фейгин в интервю след отпадането си от "Игри на волята". Ето какво още сподели симпатичната млада жена за vbox7:

- Как реши да се запишеш за участие в "Игри на волята"?


- Реших да се запиша в "Игри на волята“, защото исках малко разнообразие в моето ежедневие. Постигнах моята най-голяма цел, а именно да представям България на Зимните олимпийски игри и просто исках да се разтоваря, да видя нов свят.

- Какви качества според теб не ти достигнаха, за да продължиш напред?

- Мисля, че не ми достигна това, че нямам никакъв житейски опит. В социалната игра изобщо не ме биваше.

- Как ти се отрази цялото това изживяване?

- Чрез това изживяване аз наистина израснах супер много и много хора го видяха това, след като излязох и естествено, това е в мой плюс и се надявам от тук нататък в живота да ми е много по-лесно да се оправям.

- Съжаляваш ли, че саботирахте играта заедно с Мани?

- Не съжалявам от нашата постъпка, но това не беше достойно, това все пак беше част от играта и беше нашата стратегия.

- Отразиха ли ти се зле коментарите в племето след тази случка?

- Получих наистина една вербална агресия от част от племето и това ме срина психически и просто се изгубих и не знаех какво да правя.

- Защо позволи на Виктория да се отнася така с теб?

Най-голямата ми грешка беше, че позволих на Виктория наистина да се държи отвратително с мен и не мисля, че на нейната възраст е окей да се държиш така с  по-малък, който дори няма никакъв житейски опит и вижда, че той дори не може да се защитава. 

- Съжаляваш ли за нещо от представянето си?

- За нищо не съжалявам от моето представяне в "Игри на волята“. Единствено, че позволих да ме тъпчат вербално супер много и да ми нанасят психически атаки.

- Успя ли да намериш истински приятели вътре?

- Най-голямата победа за мен е, че наистина излязох с няколко много близки приятели, които ще ми останат и за в бъдеще, мисля че това трябва да се цени супер много.

- Супергерои или Непобедими?

- В сърцето винаги съм Супергерой.

- Как ти се отрази предстоят на Реката?

- Мисля, че доста добре издържах престоя на реката, беше изключително трудно, но това беше част от предизвикателството и аз успях.

- Кой беше най-големият дразнител за теб сред Супергероите?

- Най-големите дразнители при Супергероите бяха Виктория и Алекса.

- Ти самата смяташ ли се за Супергерой?

- Мисля се за Супергерой, защото доказах, че и фините момичета могат да бъдат супер силни.

- Разкажи ни повече за спортната си кариера.

- Мога да нарека моята кариера наистина успешна, защото постигнах най-голямата си цел, а именно да представя България на зимните олимпийски игри, но това не озанчава, че ще спра дотук. Следващата ми цел е да отида отново на следващите олимпийски игри и дори да заема по-високо място.

- Заедно ли сте с Георги? Сподели подробности около запознанството ви.

- Ще отговоря на най-задавания въпрос, а именно дали сме заедно с Жорката. Отговорът е да, заедно сме до ден-днешен. Наистина Игрите много ни сближиха, бяхме в много трудни условия, където издържахме и сега ни предстоят само хубави моменти, ще трябва да се опознаем още, но за момента всичко е истинско и вълшебно.

За първи път с Жорката се запознахме на медицинските и след тях той реши да ме покани да се запознаем, ако може да играем заедно, ако попаднем в едно племе и от там просто явно сме се усетили, че сме наистина един за друг и го видяхме видяхме. Видяхме, че можем да бъдем наистина заедно в трудните моменти и се надявам сега като излезем в реалния свят това нищо да не ни повлияе.

- Кога усети, че Георги ти е по-симпатичен от другите?

- Аз се влюбих по-скоро в Жорката не във външния вид, а в това какво отношение проявява към мен, как говори, колко е възпитано това момче. Има цели в живота и това наистина много ме впечатли.

- Подразни ли те близостта, която Мирела показа с него в социалните мрежи?

- Мирела пуснала една история, където Жорката си е качил крака върху нея и тя написа някакъв  негов цитат, че едва ли не, той се чувства мнго добре покрай нея и това със сигурност не ми беше приятно, защото и двамата не проявиха лоялност. Мирела знае, че момчето е обвързано и качва такава история в Instagram и много ясно, че хората ще се замислят какво става между тях двамата и това не е коректно спрямо мен, защото ние сме приятелки, а от страна на Жорката не ми харесва това, че явно нещо и е споделил и това, че явно тя го е усетила близко това нещо и е решила да го покаже на цялата си аудитория.

- По-малко наивна ли си след Игрите?

Все още съм си наивна след Игрите, но гледам наистина да гледам по-задълбочено към хората и наистина да съм по-предпазлива и да не им вярвам веднага, защото се видя в Игрите, че не стават така нещата.

- Какви са бъдещите ти планове?

- Бъдещите ми планове са да си продължа целта, а именно да надграждам във фирурното пързаляне и да отивам все по-нагоре и да постигам много добри резултати, с които България да се гордее.


Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 07.11.2022 г.
-1
 
 
Горката!Ако се наложи Горката да се грижи за теб,сигурно ще седне до теб и ще яде Толкова.Не разбра ли че това момченце е най-големия егоист на света.Ако ти трябва приятел и мъж който да е готов на всичко за теб,бъди с такъв като Алекса.А Вики- тя е истинска,не като Мани /злобно малко човече/
Aнонимен
на 06.11.2022 г.
0
 
 
Мила Алекс ти се представи много добре.Пожелавам ти много здраве и успехи във всяко начинание.Благодаря ти мило момиче.Irena Zlatinska
-1
 
 
Ужас.. за пореден път се убеждавам, че хубавите ябълки прасетата ги ядат, както е приказката. Фейгин е красиво момиче, блестящ спортист и е една мннноого, до глупост наивна жена в личния си живот, която въобще не може да си даде сметка за черното и бялото. Мила Фейгин, Алекса и Виктория въпреки, че гласуваха срещу теб, се скараха с Георги ЗА теб, за да те защитят, да му поискат сметка защо той не те е защитил. Те му казаха същото, което и баща ти би му казал, повярвай ми. Защото и на вражески настроените им става жал да гледат как твоите близки те предават.
Aнонимен
на 06.11.2022 г.
+1
 
 
Поздравления, Фейгин! Мило момиче, не съжалявай за нищо.Ти се справи много добре и игра както трябва, беше страхотна. Не съжалявай за нищо. Все пак това е социална игра и всеки намира начин да се чувства комфортно и да стигне колкото се може по-напред. Няма от какво да се срамуваш. Напротив, да се срамуват тези които се държаха така лошо с теб и правихме интриги-Виктория, Алекс .Те трябва да се срамуват. Те обиждаха, крещяха и правеха схеми, изгодни за тях. Ти не нагруби никой. Държа се човешки. Пожелавам ви с Жорката да сте щастливи и влюбени. Много сте сладки. рџ?ЉрџЌЂ
Aнонимен
на 06.11.2022 г.
+3
 
 
Не знам това момиче как изтърпя Алекса и Виктория. Аз само като ги гледам едва ги издържам. Неприятни егоцентрици,които крият истинското си АЗ зад призиви за чест и достойнство. Отвратена съм!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: