Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тя даде 45 000 долара, за да прилича на куклата Барби
Автор: Екип Ruse24.bg 14:55 / 08.11.2022Коментари (0)543
21-годишната Габриела Жиракова от Прага винаги е мечтала да бъде принцеса. "Първата чешка Барби" от детството се стреми да бъде като героините от любимите си анимационни филми. Още много млада тя започва да боядисва косата си и да използва козметика. До 17-годишна възраст Габриела спестява парите, които печели с пеене, а след това ги инвестира в първата си операция. Момичето увеличи гърдите си неколкократно, пише Woman.bg.

"На седем години разбрах, че ще е трудно някога да стана истинска принцеса с аристократични титли, затова си казах, че ще стана принцеса по свой начин. Започнах да се уча да пея и печелех вокални и актьорски състезания като постепенно станах известна", признава Габриела.

Освен това блондинката често си инжектира филъри в областта на устните и челюстта, както и ботокс за премахване на мимическите бръчки от челото. Всичко това ѝ струва минимум 45 000 долара. Миналата година лекарите извършиха втората операция на героинята от нашия материал, за да увеличат размера на гърдите ѝ до колосална J-образна форма. Удоволствието не е евтино, то струва на момичето повече от 7747 долара. 

"Винаги съм обичала принцесите и от малка знаех, че добрият външен вид е важен за всяка успяла жена, която иска да си намери принц", казва блондинката. Габриела признава, че винаги е била обсебена от красотата. Нейната цел е да мотивира момичетата по света да реализират мечтите си. Всичко това ѝ е хрумнало на млади години. Поради подигравките на съучениците, бъдещата Барби решила да докаже на всички, че ще постигне желаните висоти и ще може да вдъхнови другите.

"Бях жертва на тежък тормоз в началното училище, който стигна до такава степен, че на девет години исках да се самоубия. Пластичната хирургия определено не спаси живота ми, но близките ми и вътрешната ми сила го направиха. Искам да създам и развия фонд, който ще помага на деца, страдащи от тормоз срещу системата, която в момента не е в състояние да ги защити “, споделя Барби в интервю. Освен това момичето планира да стане известна певица и актриса. Тя непрекъснато надгражда своите умения. Крайната цел на Габриела е да продаде Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк. "Не отричам, че куклата Барби е голямо вдъхновение за мен, но това е нещо повече от нейния външен вид. Основно се вдъхновявам от това, което тя изобразява", казва Габриела.

Още по темата: общо новини по темата: 5783
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: