Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Феновете на Дунав амбицирани да напълнят стадиона
Автор: Екип Ruse24.bg 12:06 / 02.03.2010Коментари (2)1867
© Ruse24.bg
Феновете на Дунав Русе са амбицирани да напълнят Градския стадион тази събота. Лидерът в Източната "Б" група посреща Черноморец Балчик. В съобщение в официалния сайт на Дунав всички русенци, които искат да видят тима в "А" група са призовани да присъстват на стадиона в събота. Ето и съобщението:

Минаха вече почти две декади, в които нашият любим "Дунав" страда и се мъчи нейде из долните дивизии на българския футбол. Двадесет години чакахме някой да дойде тук и да предложи адекватна стратегия за развитието на клуба. Този човек така и не го дочакахме. Тогава остава да си помогнем сами.

Уважаеми привърженици, тези няколко скромни реда са именно за вас. Навярно повечето от нашите читатели в интернет са много млади, за да им зададем въпроса дали помнят онова старо време, в което отборът, който подкрепяше беше голяма сила и всеки се съобразяваше с него. Малцина са вече тези, които си спомнят как родните грандове са се страхували да преминат табелата с надпис Русе, защото са знаели, че "драконите" не прощават в своето леговище и на най-големите. Като Рома например.

Уви, тези времена останаха далеч, далеч назад. Днешните русенци не са виждали на живо големите легенди в историята на "Дунав". Сегашните привърженици си спомнят само за контролата с "Левски" преди 3-4 сезона в Русе и за няколкото култови мача с "Калиакра", "Нафтекс" и "Черноморец"....и толкова. Останалото се състои от една камара безлични мачове, скучни сезони, ужасяващо безветрие по дунавския бряг, много тъга и тишина. До този момент.

Сега настана мигът, в който тишината трябва да бъде разчупена, а седалките на стадион "Градски" отново да бъдат заети. Заети от всички ВАС, привърженици на "Дунав", независимо от пол, възраст, етническа принадлежност. Защото "Дунав" е обединявал поколения русенци в радост и успехи, мъка и несполуки. Време отново нещо да ни обедини и направи щастливи.

В събота (6 март 2010) митичният стадион в центъра на Русе отново ще отвори врати за всички за вас - целокупното синьо море.

Бъдете сигурни, че всички в "Дунав" осъзнават историческия си шанс да останат завинаги запомнени в съзнанието на всички русенци. Така като бяха запомнени редица русенски футболисти, за които носталгично си спомняме сега.

В събота Вие няма да видите гениални изпълнители, както тези по телевизията. Няма да видите големите звезди. Ще видите един скромен отбор, който се опитва без безкрайни потоци от пари да направи нещо значимо и да зарадва именно всички Вас, заради които този отбор още съществува и се бори.

Всеки един от ВАС може да стане част от една красива и много романтична приказка. Приказка, в която усилията, желанието, страстта надмогват комерсиалното и изкуственото, което ни заобикаля. Приказка, в която всеки един от ВАС има резервирано място. Нека Русе започне отново да мечтае !

Бъдете в събота - 6 март от 14:00 на стадиона! Заедно можем да постигнем много повече ! Очакваме Ви !

Още по темата: общо новини по темата: 6
07.08.2010
06.03.2010
05.03.2010
03.03.2010
03.03.2010
03.03.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
аз сам от сливо поле на мен ще ми трябват повече от 2 лв. за да дойда
0
 
 
Там сме в събота, дано се съберат доста хора.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Григор Димитров очаква своя съперник на корта днес в Мадрид
Андрей Рубльов за Григор Димитров и Роджър Федерер: Легенди
Григор Димитров стартира там, където сензационно победи Новак Джокович
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: