Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Екоактивисти скочиха на Кремена Халваджиян, тя: И на Луната ще занесете зло!
Автор: Екип Ruse24.bg 14:05 / 17.11.2022Коментари (0)569
©
Кремена Халваджиян, жената на известния тв продуцент Маги Халваджиян побесня в социалните мрежи, видя Plodiv24.bg. Поводът е хейтът, който я залива и нея и близките ѝ във връзка със събитие, свързано с ревю, на което моделите бяха облечени в кожени палта. На ревюто, организирано от Кремена Халваджиян, известен гръцки дизайнер представи най-новата си колекция. Палтата, които предлага гъркът, са от истинска кожа, а сумата им е няколко хиляди евро. Сред моделите бе и водещата Гала. Това предизвика остра реакция от страна на екоактивисти. Ето какво написа Кремена по този повод:

Леле, леле, какъв хейт ни заля, Гала, Маги, мен…Не само хейт, а клетви! Клетви-съвсем емпатично и иновативно действие, ще трябва да си отлеем едни, например, рециклирани куршуми.

Палтата, кожените палта са този път темата, която обедини българина! Грижовния, еко, био, веган, хуманист, информиран, съпричастен и НЕ БЕЗУЧАСТЕН българин, този път активен почти колкото на избори! Който НЕ ползва кожени колани, обувки, калъфи, книги, тефтери, дивани, чанти, който НЕ яде прасета, пилета, или пък 100-левови телешки стекове, според чергата, (то май винаги чергата е истинския проблем). Телета, държани в мрежи във въздуха, за да им станело не знам си какво месото. Не просто случайно припаднали телета, сготвени, поради липса на друга възможност. Българина, който не замърсява въздуха, и не си купува цигари от една друга “лицемерна" индустрия! Вредни са, ама са във всеки магазин. Същото и с кожените палта. А кой ви каза, че сме ги купили? Или пък защо не, нали са в магазините, по билбордовете, по дефилетата на всички марки, че и на дизайнерите, изброени от вас, информираните, за които между другото сте в грешка-използват масово кожа, с едно, две пиарски изключения.

Защитавате кауза, разбирам. Уважавам на всеки позицията, но не и агресивното й налагане. Камо ли придружено с клетви!

Аз пък питам ли защо още има законен лов?! И нищо, че утрепахме пчелите, няма нищо! Питам ли с какво вий, безгрешните, ей в тоя миг вредите на света? А питам ли ви защо толкова бързо забравихте, (пардон-свикнахте, много обичаме да свикваме), че ей тук до нас, днес, се води война и умират хора! И животни. Но и ХОРА!

Ако има нещо, което ще съсипе тоя вече побъркан свят, това е трибуната, от която всеки може да каже всичко….седейки си в мишата дупка. А, което ме подсеща-продават се и отрови за мишки, нали? За мишлета. За “вредители и гризачи", много хуманно заглавие!

И да кажа две думи за събитието: направих това събитие, за да подкрепя мой приятел, и неговия ЗАКОНЕН бизнес. Направих го не като инфлуенсър. Като приятел.

Много бързо искаме да станем прекалени светци, а мразим. В природата винаги има баланс, а му се бъркаме. Няма да носим кожени палта, а тричането е народен обичай! Чудни сме!

А сега ще си изведа кучето на разходка и ще забравя за вас.

Защото с иновативното си мислене и напредналите нови технологии и на Луната да отидете да живеете някой ден, единственото, което ще се случи, е да занесете зло и там.

Още по темата: общо новини по темата: 5783
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: