Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Цитиридис най-после призна за Боряна
Автор: Екип Ruse24.bg 14:05 / 27.11.2022Коментари (0)481
©
След месеци на спекулации Николаос Цитиридис най-накрая призна в ефир за връзката си с актрисата от сериала "Съни бийч" Боряна Братоева. Гръкът направи това спонтанно в своето шоу в Би Ти Ви по време на гостуване на колежката на гаджето му – Радина Думанян. 

Месеци наред Цитиридис се опитваше да пази в тайна връзката си с Боряна Братоева, макар че тази тайна отдавна вече е обществена. Във вторник вечерта той, както изглежда, непланирано, извади на светло тази подробност от личния си живот и най-накрая потвърди, че слуховете са чиста истина. Повод за това стана задача, която "Шоуто на Николаос Цитиридис" постави на гостенката за вечерта – Радина Думанян. Тя трябваше да обясни на водещия как да стигне до улица в София, докато имитира флирт с него. Звездата от сериалите на Нова тв "Откраднат живот" и "Лъжите в нас" вкара в действие най-съблазнителния тон, на който е способна, с което накара гръка да се изчерви и разсмее едновременно. "Мисля, че само аз мога да те заведа до улица "Щастие"... най-много още един човек, но това сме. "Конче вихрогонче" е много приятна улица, до която трябва да се бяга, за да стигнем до... гледай ме в очите, като ти говоря!", обърна се Радина към Николаос. Това беше моментът, в който той, без да усети, обяви името на жената до себе си: "Не мога, защото познавам мъжа ти, а ти познаваш Боряна", каза водещият. По този начин той потвърди слуховете, че има връзка с Боряна Братоева.

Радина и Боряна се познават от Пловдивския театър, където и двете работят на щат. Докато Думанян е по-скоро лице на Нова тв, Братоева отдавна се свързва основно с Би Ти Ви. Тя изгря там преди години в сериала "Седем часа разлика", а сега е популярна и от "Съни бийч". С Цитиридис се запознават покрай участия на актрисата в неговото шоу. Паметливи зрители помнят, че при първото гостуване на Боряна в студиото Николаос преди повече от две години той я засипа с комплименти. По-късно професионалните им отношения са преминали в лични. Говори се, че двамата вече живеят заедно, доколкото това е възможно при положение, че тя работи на щат в Пловдив. Актрисата дълго отказваше да коментира слуховете за връзката й с водещия. Тя казваше, че предпочита да говори за професионалния си живот, а не за личния. Нико пък споделяше, че е обвързан, но не казваше името на жената, която е откраднала сърцето му. "Имам си гадже, затова не си търся друго. Намерих точния човек!", сподели преди време той в социалните мрежи. В началото на септември двойката за първи път се показа официално заедно. Това стана на партито, с което Би Ти Ви отбеляза началото на новия тв сезон. Цитиридис беше водещ, а Боряна се появи късно вечерта, като се твърди, че са си тръгнали заедно. Но досега не бяха обявявали връзката си в ефир.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: