Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Арестуваха фенове, хвърляли факли на Дунав - Спартак Вн
Автор: Екип Ruse24.bg 12:25 / 22.03.2010Коментари (7)1840
© Ruse24.bg
Футболен фен хвърлил запален факел по време на мача в Русе вчера. Хулиганската проява е станала около 11.30 часа, по време на футболната среща, която се проведе на Градския стадион в Русе. Според документираното от служителите на реда, фен на "Дунав" е хвърлил запален факел в противниковата агитка. Полицаите, охранявали спортното мероприятие са установили нарушителя - лицето Е.Х. на 21 г. от Русе. Съставен му е акт по ЗООРПСМ.

Преди футболната среща друг млад мъж е извършил хулиганска проява, за което е получил акт по УБДХ. Случаят се е разиграл извън стадиона. В 11.14 часа служител на МВР е сигнализирал, че до автомивката на ул. "Кавала", до търговски комплекс "Ялта" в Русе се намира възрастен човек, на когото е бил нанесен побой. На място е изпратен екип на ЦСМП и полицейски служители. Установено е, че лицето Р.П. на 26 г. от гр. Варна безпричинно е наранил човека, 68-годишен мъж от Русе, като му е нанесъл удар с крак в лицето. Пострадалият е отведен в МБАЛ - Русе и при прегледа му е установено нараняване на носа. 26-годишният мъж, за който е установено, че е дошъл с автобус за предстоящата футболна среща в Русе, е бил задържан от полицията и му е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство.
Още по темата: общо новини по темата: 3
22.03.2010
21.03.2010
18.03.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Питам МВР, охраняващо спортното мероприятие какво направиха когато: //www.ruse24.bg/pic/4009/11.html, видно от тази снимка и от много други феновете от Варна запалиха над 20 факли и ги хвърляха върху стадиона, настилката и върху русенската публика? Това действие законно ли е, има ли арестувани, съдени и въобще по какъв начин и как реагираха органите на реда? Хвърляха се и други твърди предмети. Какво направиха и как организираха сигурността на всички зрители? Бяха ли подготвени и реагираха ли адекватно? Или най -лесно бе да задържат един от потърпевшите за последното връщане на факлата към инициатора и бе осъден за назидание...? Имам и още много въпроси, но от уважение към институцията ще ги задам по-късно, ако не съм удовлетворен от този. Съществуват много снимки и видео. За действията на някои, и бездействията на други.
+1
 
 
ицето Р.П. на 26 г. от гр. Варна безпричинно е наранил човека, 68-годишен мъж от Русе, като му е нанесъл удар с крак в лицето. ----- 68 пъти да те оноди баща ти, УРОД! Малкопишковец, с надървен и баба знае...ц ц ц ц ц...
+1
 
 
Варненци пак се показаха като "цивилизовани" европейци. БРАВО!!!
Горд член на "Глас народен", начело със Светльо Хиподилски! Бивши комунисти няма! Б(*П, ГЕйРБ, ДуПеСе и Атака - в Батака! Време е за промяна!
на 22.03.2010 г.
0
 
 
гледах мача и никак не съм учуден от поведението на "нашите". Видях какво правиха с факлите и димките. А да си на 26 и да налиташ без причина на 68-годишен човек... Не коментирам, всеки може да се сети какво е мнението ми. Затова все повече избягвам групови пътувания с "фенове" от агитката, защото винаги има една голяма част от тях, които са си чисто и просто футболни хулигани! Не че при феновете на другите отбори няма, но защо трябва да сме като тях?!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Какво трябва да знаем за следващия опонент на Григор Димитров в Рим?
Ясно е кога е следващият двубой на Григор Димитров в Рим
Силно русенско представяне на Международния лекоатлетически турнир "Младост"
Кой е Теренс Атман - следващият опонент на Григор Димитров в Рим?
Григор Димитров стартира с победа надпреварата в Рим
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: