Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Юлиан Вергов избяга в Италия
Автор: Екип Ruse24.bg 15:57 / 05.01.2023Коментари (0)820
©
Актьорът Юлиан Вергов избяга от проблемите, които го преследват в последния месец, в Италия заедно с половинката си Ирина Ялъмова и дъщеря им Алена Вергова. Семейството е посрещнало Нова година в Южна Италия, близо до Неапол. Тримата все още са там и не е ясно кога ще се приберат на родна земя.

Вергов е заминал с най-близките си на пътешествие, за да се откъсне от клюките по негов адрес в последния месец, издават негови приятели от театралните среди.

Изненадващо той стана главен герой в скандала на годината, след като актрисата Диана Димитрова индиректно го обвини в насилие на снимачната площадка.

Досега Вергов не е казал и дума по случая, не е ясно и кога ще бъде официално разпитан от органите на реда.

Близки до него разказват, че макар и да не го показва, актьорът приема ситуацията изключително трудно най-вече заради дъщеря си Алена. Двамата имат много силна връзка и актьорът бил силно притеснен от образа на насилник, който му се приписва в последно време. Затова и семейството решава да замине далеч.

"Юлиан много се страхува дъщеря му да не го намрази покрай цялата тази история. Говори ли са за случилото се и Вергов е изяснил пред нея своята версия, както и пред съпругата си Ирина", разказва близък до звездата от "Откраднат живот" пред "България Днес".

Ирина и Вергов нямат общи снимки заедно, но от кадрите им в социалните мрежи лесно може да се установи, че в Италия посещават едни и същи места по едно и също време. Вергов се снима предимно с дъщеря си и публикува пейзажи, които са го впечатлили. Алина Вергова обаче издаде татко си, като пусна снимка с майка си.

Ялъмова, която е в рекламния бизнес, от години страни от публичността. Дълго време двамата с Вергов не живееха заедно, но изненадващо преди време подновиха семейния си живот.

Според слуховете, които се появиха след скандала с Димитрова, Ирина била бясна от новината, защото не е подозирала за случилото се между Юлиан и Диана. Точно по време на случката, за която разказва актрисата, двамата с Вергов бяха отново заедно. Самият актьор винаги е твърдял, че е обичал най-много съпругата си.

До този момент Вергов не е говорил официално за случая с колежката си от "Откраднат живот".

"Трима колеги ме завариха на земята, след като ме повали в гардеробната. След като паднах, получих силен шут в лицето", разказа Димитрова. Без да назовава името на насилника си, актрисата направи много намеци, с които недвусмислено показа, че мъжът, за когото говори, е Вергов. Двамата са имали повече от работни отношения, прозира също от споделеното от Димитрова, но какво е довело до самия инцидент, остава неясно.

Часове преди 2022 година да си отиде, Димитрова написа нов пост за случая: "Преди пет години се случи нещо ужасно, страшно и срамно. Срамно е, че замълчах. Срамно е да продължаваме да мълчим и да гледаме ежедневни убийства и насилие над деца, животни, мъже и жени. Притеснявам се, че България се е запътила стремглаво към дъното, откъдето изплуване няма", разсъждава актрисата. Нейни фенове все по-настоятелно я питат кога ще разкрие публично името на насилника си.

"Вече стана прекалено скандален случаят. Не може просто да мълчите и да не казвате име. Щом говорите, казвате всичко до край", окуражават я в социалните мрежи.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: