Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Агро
Вдовицата на Самоковеца се покри надалече
Автор: Екип Ruse24.bg 16:45 / 09.01.2023Коментари (0)573
©
Вдовицата на убития в Амстердам Константин Димитров-Самоковеца от години не се е прибирала в родния град Самоков. Това разкриха пред "България Днес" съседи на Ангелина Димитрова, които не са виждали отдавна нито нея, нито сина на Самоковеца - Косьо-младши.

Богатата наследница е продала почти цялото имущество на покойния си съпруг в България. Единствено от години не е успяла да намери купувач на легендарния замък на Косьо Самоковеца в Боровец. За целта тя се е свързала с една от най-известните компании за недвижими имоти във Великобритания. Имотът е пуснат за продажба за колосалната сума от близо 3 млн. паунда, или 7 милиона лева. Ангелина се надява някой богат англичанин да хареса огромния дворец и тя да реализира голяма печалба. Брокери я съветват да потърси купувач в чужбина, защото в България така и никой не се осмелява да брои тлъстата сума.

"Ангелина е оставила няколко нейни приятели да наглеждат имота, друго тя вече няма в Самоков, затова и не се прибира. Тя е запазила контакт само с няколко човека от града, но те я посещават в чужбина. Косьо-младши сме го виждали преди няколко години за последно", разказват жители на Самоков.

Вдовицата на Косьо Самоковеца отдавна напусна родния Самоков и след като прекара няколко години в Лондон, вече живее във Виена. В австрийската столица официалната съпруга на Димитров не е сама. Тя има нов мъж до себе си, с когото са заедно вече няколко години. Във Виена живее и нейният син - Константин Димитров-младши, на когото му предстои да кандидатства в университет. Близки до нея издават, че заминаването й за Виена е станало тихомълком и почти никой не знае повече подробности. Знае се само, че мъжът, с когото живее е българин, но не е от родния й град.

Още преди да отиде във Виена, вдовицата се дистанцира от много свои близки и познати в миналото. Тя прекарваше голяма част от годината в английската столица, а когато беше в България, живееше предимно в София. Посещенията й у нас бяха свързани най-вече с десетките съдебни дела, които се водеха срещу нея след смъртта на Самоковеца. Ангелина отдавна е инкогнито и в социалните мрежи. Тя не фигурира с официалната си фамилия Димитрова, а с моминското си име Ангелкова.

В профилите й няма снимки и каквато и да е информация за личния й живот. Прави впечатление обаче, че тя е останала в приятелски отношения с цялата фамилия на бившия си съпруг. Ангелина е приятелка с майка му Снежана и неговия брат Мартин. Синът на Самоковеца също поддържа добри отношения с роднините на баща си. Той често се среща със своя вуйчо и неговите деца. През останалото време Константин Димитров-младши заляга над учебниците. Той се готви да кандидатства в престижен университет.

Досега майка му е положила много усилия за доброто образование на младежа. Косьо прекара няколко години в английски колеж, преди да се премести в Австрия. Близки до Ангелина издават, че трайното преместване в европейската столица е най-вече заради по-спокойния живот и добрите възможности за образование там. Димитров-младши учи в Американско училище в момента, което се смята за едно от най-добрите и най-скъпите не само в Австрия, но и в цяла Европа.

Макар да не е известно с какво се занимава новият мъж до Ангелина, тя е запазила високия си стандарт на живот. Семейството често пътува до екзотични дестинации, а вдовицата на Самоковеца обикаля сама модните столици. Ограничила е до минимум единствено посещенията си в България.

Още по темата: общо новини по темата: 5783
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Борба за влияние в Близкия Изток
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: