Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Орлин Павлов: Господ явно е българин
Автор: Екип Ruse24.bg 16:18 / 20.01.2023Коментари (0)771
©
Според Орлин Павлов Господ явно е българин, щом зимата така ни щади. От друга страна, колежката му Силвия Кацарова смята, че лудостта с грипа е обзела всички. Факт е, че много преди да задуха топлият вятър, вилнеещ от дни в България, по географските ни ширини с бърза и пандемична скорост се разстла поредната грипна вълна.

Добрич, Шумен, Габрово, Ловеч, София-област, Пазарджик и Пловдив са обявили официално вирусна епидемия и преустановили занятията на децата. А ние проверихме как и дали известните българи правят нещо по този наболял въпрос.

"Правим, каквото правят и всички останали - казва Орлин Павлов. - Детето, когато е болно, си е вкъщи. Ние каквото прихванем от детската градина също го преболедуваме. Май всички градим имунитет наново и наново", споделя певецът.

Според него сега ситуацията е по-особена и по-болнава, защото зимата е топла, ако може да се каже, че има такава, предава "България днес".

"Но пък, от друга страна, всички казваха, че ще го закъсаме, ще е студено, ще ни спрат парното, ще е много скъпо, няма да има газ, нефт, в България ще е някакъв ужас", разсъждава певецът и добавя: "Виждате ли, Господ явно пак е българин, защото икономисахме пари за 2-3 месеца. Хората, особено милите пенсионери, не плащат високи сметки за топло и спестиха някой лев. Може би се раздуха вятър на промяната, не знам. Но особено ако духа към парламента, няма да е лошо! Малко и там да проветри, ха ха".

В семейството на внука на загиналия летец-изтребител от Втората световна война Павел Павлов Орлин не са привърженици на това малко като те понадуха вятърът, веднага да се пият лекарства. "Не посягаме мигом към антибиотици в болнави ситуации, освен ако не е наистина наложително", доверява още изпълнителят на "Вместо мен".

Колежката му Силвия Кацарова твърди, че се чувства чудесно и не се притеснява.

"Това с грипа вече е някаква лудост, обзела всички! Аз съм си добре. Какво да се пазя! Досега как сме се пазили", пита се именитата певица и констатира: "Цял живот сме били болни от грип, какво ново има да правим тепърва? Ако се заразя, ще бъда болна, ако не, няма да съм. Който се страхува, да се страхува. Не се притеснявам. Ето, на фризьор съм, работя, пътувам и така", споделя изпълнителката.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: