Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Оперираха Венета Райкова
Автор: Екип Ruse24.bg 12:30 / 24.01.2023Коментари (0)642
В последните дни информациите за Венета Райкова ескалираха толкова много, че накараха тв водещата да признае къде се намира и през какво минава от месеци насам. 

Тв водещата не е в никаква лична или творческа криза, както упорити се тиражира напоследък, а изживява нещо много по-страшно, което си мечтае да е вече зад гърба й. От скорошно стори на блондинката в социалните мрежи стана ясно, че тя е била оперирана след сгрешена диагноза в частна клиника и се е наложила да я обездвижат от кръста надолу.

"Вместо да се занимават с политическата криза, хората се занимават къде съм изчезнала и разпространяват лъжи, че имам лична и професионална криза. Беше ми поставена диагноза скъсан заден рог на менискус, вследствие на което се е образувала киста. На 15 септември бях споделила за проблемите на лявото ми коляно. Бях в болница тогава, сгрешили са ми диагнозата. Няма значение, няма да обвиняваме болници. И тогава, и сега, бях в една частна болница, за да не се пише, че съм била в една държавна болница, в която не съм стъпвала", започва разказа си Райкова.

От последващи сторита става ясно, че тя е била обездвижена от кръста надолу, но броени часове след операцията вече са факт и първите й крачки.

"Ето ме сега, два часа след операцията успях да стана. Бях обездвижена от кръста надолу. Такава е упойката. Сега имам болки, но важното е, че направих първите крачки след операцията.

"Не съм спортна натура, не съм карала ски, не мога да ви отговоря от какво се е получило, от всичко може да се получи. При мен болките бяха от една година, ту се появяваха, ту изчезваха, не си обърнах внимание навреме. Имах прекрасно лято и от септември започнаха болките. Отидох в една частна клиника, оттам в частна болница. Първият ден от новата 2023 отидох при нов лекар-ортопед, веднага ми назначи ЯМЗ, какъвто не ми беше направен миналата година", разказва с подробности ужаса, през който е преминала до момента тв водещата, която накрая не издържа и се разплака.

"Това стори е специално за Патрик. Маме, знаеш защо поръчах тази пица.. тя си е нашата. Ето това ми е наградата... тази пица, Патрик знае защо...", сподели през сълзи още Райкова.

"От мен се искаше да бъда в 8 сутринта в болницата. Направиха ми много изследвания, бяха много мили. Трябваше да бъда с къси панталонки за операцията и без лак на краката и ръцете, сигурно заради упойката", завърши блондинката, която очевидно сега тепърва ще се възстановява от операцията, а и от психическото натоварване покрай нея, пише "Блиц".

Още по темата: общо новини по темата: 5783
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Почина патриарх Неофит
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Борба за влияние в Близкия Изток
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: