Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
В Несебър не вярват на финансовата криза в Дунав
Автор: Екип Ruse24.bg 10:52 / 07.04.2010Коментари (12)3407
© Ruse24.bg
След каварненския кмет Цонко Цонев фронт към „Дунав" отвори и старши треньорът на „Несебър" Георги Василев - Гочето. Двата отбора ще се срещнат тази неделя край морето в поредното завързано дерби на Източната „Б" група. Ако нашите спечелят този двубой, с единия крак са в „А" група. И понеже опитен специалист като бившия наставник на „Етър", ЦСКА, „Левски" и „Локо" /Сф/ си дава сметка какво следва при този развой на събитията, слага отдалеч началото на открита психологическа война.

„Миро Миронов е мой бивш футболист и ми е приятел, уважавам го много", почва кротко и възпитано Василев. Но после веднага захапва камата между зъбите: „Тия неща, които се говорят, че „Дунав" е в криза, какво да ви кажа - мисля, че искат просто да заблудят другите отбори, но ние не сме толкова глупави. Нормално е да не бъдат в цветущо финансово състояние, ние също събираме пари от хората, но това е друг въпрос", казва Василев, като вероятно забравя за публикациите в пресата вчера за бюджета на „Несебър" от 1 500 000 лева. Справка - „Дунав" получи от общината 120 000. Приликата е, че несебърци също формираха бюджета си с решение на общинските съветници.

Но разликата в цифрите е колосална. И в Несебър не събират по 2 лева по улиците. В акцията „Да ударим „Дунав" извън терена" се включва и футболистът Гюрсел Вели. „Очаквам да бием „Калиакра" и „Дунав". Досега нямахме късмет. Трябва да сме първи или втори в класирането. Аз мисля, че имаме големи шансове да окупираме върха. Ще бием „Дунав" с 3:0", заяви Вели. Гюрсел явно се допитва до каварненската „врачка" Цонко, който също предвиди такъв резултат. Но трите топки бяха в мрежата на „Каварна".

Източник: в. "Утро"
Още по темата: общо новини по темата: 4
11.04.2010
11.04.2010
10.04.2010
09.04.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на daka12345
премахни филтъра

-1
 
 
Наистина боли когато отбор с бюджет 1,5 млн и треньор като Гочето да не можеш да направиш нещо по - стойностно. А отбор като Дунав с най- много 200- 300 хил на година да смазва съперниците си безапелационно всеки мач.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Александър Зверев трябва да направи услуга на Григор Димитров днес
Григор Димитров отпадна в Рим, но може да се изкачи в световната ранглиста
Един от близките приятели на Григор Димитров продължава напред в Рим
Какво трябва да знаем за следващия опонент на Григор Димитров в Рим?
Ясно е кога е следващият двубой на Григор Димитров в Рим
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: