Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
След като смени мъжа, Мира Добрева смени и прическата
Автор: Екип Ruse24.bg 10:32 / 30.01.2023Коментари (0)536
©
Мира Добрева иска да започне нов етап от живота си. Неотдавна емблематичната водещата на БНТ сподели, че се е разделила със съпруга си Жоро Торнев преди 2 години, но още нямали официален развод. Тя го обичала и се надявала, че отношенията им може и да се оправят. Засега обаче това не се е случило и журналистката е решила най-накрая да загърби миналото. 

Както много жени в подобна ситуация, така и Добрева е направила промяна във визията си, за да отбележи новото начало. Тя е боядисала русата си коса в червеникави тонове. "Веднага щом застудее, добавям топли нюанси. В душата или в косата – когато и както дойде!", написа звездата на БНТ.

Че Мира и Жоро имат проблеми в брака, се говори отдавна. Още по време на участието си в шоуто "ВИП Брадър" водещата призна, че е хващала мъжа си в изневяра, и то нееднократно.  "Това беше изключително тежък период за нас. Трудно се изживява подобно предателство, но въпреки всичко простих", разказвала е журналистката.

Макар че тогава си дали шанс, съпрузите не успели да преодолеят различията си и преди 2 години заживели отделно. Опитвали се обаче да поддържат добрия тон в името на сина им Георги, който се намира в трудна тийнейджърска възраст - през лятото ще навърши 15.

Мира шокира и с други откровения за личния си живот. Неотдавна в интервю за "Уикенд" тя разкри, че е била жертва на домашно насилие. Не става въпрос обаче за Жоро Торнев, а за предишна нейна връзка. Водещата е доволна, че тогава е имала смелостта да се махне и да преодолее травмата. Тя окуражи всички жени да не търпят унижения, а да отстояват себе си. Категорична е също, че психическият тормоз много често е дори по-смазващ от физическия.

Не стигат личните тревоги, ами журналистката бе застигната и от проблеми със здравето през последните дни. Изкара една седмица в болница, повалена от грипен вирус, който протекъл с усложнения. Почитателите й пожелаха бързо възстановяване. За щастие, Мира вече е добре и е готова да се върне към ежедневната си рутина.

Добрева твърди, че освен децата й Лора и Жорко, домашният й любимец е Найро е съществото, което винаги я кара да се усмихва. "Кучето, колкото е да е близо до земята, стои по-високо от много човеци. Дори да са с най-изящни черти, с най-красиви очи, с най-хубави дрехи - малки ли са душите им, нищожно е всяко от човешките им притежания. Щастлива съм, че имам Найро!", написа Добрева в социалната мрежа. Преди време тя спаси четириногото от улицата и оттогава е неразделна с него. Грижи се за него като за бебе и го взима със себе си дори когато ходи на почивка. 

"Когато го взех вкъщи, не подозирах, че ще ме буди нощем. Нито че ще се налага да чистя два пъти повече. Не знаех колко често ще сменям чаршафите. Нито колко пъти ще ходим на ветеринар. Не подозирах, че има цяла индустрия, съсредоточена в дизайни на каишки, дрешки, храни, дори обувки! Когато се появи в живота ми, не познавах друга любов, освен човешката. Имам и писана, но връзката ни е различна, дълбока, специална, не така изразителна, както тази с Найро", разказвала е водещата.

Тя мечтае някой ден да си вземе и котка от породата Сфинкс, чиято цена достига 5000 долара. Засега обаче се радва на другите си домашни любимци, които са с нея и в добро, и в лошо.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: