Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Участниците в "Сървайвър" на косъм от "бомба" на летището
Автор: Екип Ruse24.bg 09:56 / 10.02.2023Коментари (0)657
За малко със сигнал за бомба се размина Благой Георгиев и останалите участници в "Сървайвър". Вчера сутринта те излетяха от летище София за Доминикана, където ще се провежда шоуто, а минути по-късно аерогарата беше евакуирана заради сигнал за взривно устройство.

"В такава ситуация по план се вика отряд на баретите. Извършва се проверка, евакуират се хора. Всичко това се случи, а ние още от излитането почувствахме влизането в играта", каза човек от екипа на предаването.

Проверката от специализираните служби показа, че сигналът за бомбата е фалшив, а българите вече бяха излетели. Сигналът е бил получен с мейл, в който се съобщава за поставени взривни устройства в района на столичното летище и метростанции в близост.

Участниците в предаването са излетели малко преди сигнала за бомбата, пише "България Днес". На снимки от летището се виждат Благой Георгиев, Филип Буков и други от участниците, които спокойно си обикалят на летището и дори сядат на маса да пият кафе.

Малко преди да излети с останалите играчи, Георгиев потърси Божията помощ и се тагна от църквата, за да се помоли за здраве и успех.

41-годишният бивш футболист снима олтара на храма и написа: "Господи, помилуй".

Преди тръгването за Доминиканите и готвачката Божана Кацарова преживя раздяла с тайнствения чужденец, който се представя в уеб пространството като Кеш Кингсли. Двамата влюбени вече не се следват в социалните мрежи, където по-рано споделяха общи кадри, запечатали споделените им моменти на щастие.

Иначе в играта срещу десетте популярни личности, които ще бъдат част от племето "Известни", ще се изправят още 10 непоколебими участници, обединени под името "Воини". От мъжете това са футболистът Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков, геологът Светослав Славчев, модният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, а от жените - инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, артистката Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова.

Мацките в предаването също като известните мъже се подготвят за шоуто месеци преди това.

Кулинарната фурия Божана Кацарова публикува видео от зъболекарски кабинет с въпроса: "Чудех се дали да не науча някой възел, пъзел, огън да наклада... Реших, че е по-добре да си избеля зъбите. Няма да оставим тази работа така, Благо", обърна се шеговито Божана към футболиста Благой Георгиев, известен със снежнобялата си усмивка.

Нейната приятелка - попфолк певицата Татяна, пък не спря с кросовете, които прави в планината. "Голяма част от живота ми е преминала в Родопите, когато бях ученичка в музикалното училище. Обожавам бягането", казва певицата.

Актрисата Снежана Макавеева събра приятелите, дошли да я изпратят за Доминиканите, на 1 февруари, когато навърши 33 години, а три дни по-рано и майка й отбеляза 60-годишния си юбилей.

Марго Купър, носителка на титлата Мис България Свят 2019, обяви през декември, че броят на посетените от нея държави вече е 50. На въпрос на нейни последователи в Инстаграм тя отговори, че не живее в България и не познава останалите участници в племето "Известни". "Благодарна съм за всичко, което имам сега, защото истинските победители са онези, които оцеляват независимо какви борби са водили и с какви трудности са се сблъсквали в живота си. Аз няма да се предам въпреки всичко", написа Марго Купър.

Инфлуенсърката Стефани Разсолков, популярна с многото татуировки по тялото си, можете да откриете в Инстаграм по нейния псевдоним Тattstoner. Тя също доста тренира, преди да влезе в предаването.

Предстоящият седми сезон на приключенското риалити не само ще задейства инстинкта за оцеляване на играчите, но ще предложи нови емоции на феновете, които ще изживеят приключението едновременно с участниците в него. Сред популярните лица от мъжете са красавците Благой Георгиев, ММА боецът Георги Валентинов, актьорът Филип Буков, атлетът и модел Иван Булкн, Павел Здравков, Крум Цонев, дизайнерът Едис Пала, Светослав Славчев, Цветелин Ставрев.

Веднага щом се озоват край най-топлите води на планетата - тези на Карибско море, сървайвърите ще се сблъскат с капризите на времето, ще преживеят тежки лишения, ще влязат в серия от епични битки и ще сключват сложни съюзи. В седмия сезон и зрителите ще имат възможност да определят кой участник ще продължи напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: