Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Разформират Дунав, ако не влезе в „А” група
Автор: Екип Ruse24.bg 18:11 / 15.04.2010Коментари (25)3070
© Ruse24.bg
УС на ФК Дунав взе решение да разформирова отбора, в случай че той не спечели промоция тази година за "А" група. Играчите са принудени да подпишат специална декларация относно това, като засега нейното съдържание не се съобщава. По този начин стана ясно, че Дунав може би играе някои от последните си срещи в професионалния футбол. От своя страна на сутрешната тренировка днес солидна група привърженици поиска обяснение от играчите за безобразието, което сътвориха във вчерашния мач срещу Брестник.

Босът на лидера в Източната 'Б' група Дунав (Русе) Валентин Христов заяви пред, че отборът наистина ще заиграе в окръжните групи от следващия сезон, ако не се класира за "А" група.

Както е известно, лекият разрив в Дунав стана след  домакинската загуба с 1:2 от Брестник.

"Днес имахме управителен съвет и футболистите подписаха декларация, че поемат отговорност да класират отбора за "А" група. В противен случай, Дунав ще започне наново и наистина ще заиграе в окръжните групи. На практика това, което ви казвам, означава, че разформироваме отбора, ако не влезем в елита", заяви Христов.

"Половината футболисти ни са с изтичащи през лятото договори, не мога още да кажа, на кой и дали ще ги подновяваме. Това си е работа на треньорския щаб на клуба. Определено обаче, ако се класираме за елита, ще разчитаме може би най-вече на гръбнака, който имаме от Б група", добави босът на Дунав.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на lamaandy
премахни филтъра

-1
 
 
Стягат стадиона в Русе за "А" група,МЕЧТИ
0
 
 
Дунав окръжната група им приляга най-добре?
0
 
 
Това с декларацията е добре , поне да поемат някаква отговорност , най - вече пред феновете , които ги подкрепяме , но с декларации само няма да стане , ще трябва и на терена да се потрудят. Аз съм все още оптимист и смятам , че докото не се изиграе и последния мач , нищо няма да е ясно . Само Дунав и дано не позволим на селата (Калиакра и Несебър ) да се радват за наша сметка !
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: