Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ваня Джефрович подготвян две години за водещ, зрители реват за Владо Карамазов
Автор: Екип Ruse24.bg 11:10 / 13.02.2023Коментари (0)514
©
Ваня Джаферович е готвен за водещ на "Сървайвър" от близо две години, научи "Уикенд" от доверени източници. Бившият футболист, който победи в петия сезон на риалитито, стана автор и водещ на онлайн рубрика в сезон 6, който е сниман през лятото на 2021 г. Още тогава имало идея да го правят титуляр на мястото на Владо Карамазов. 

Карамазов, който беше лица на 5 от общо 6 излъчени до момента сезона на "Сървайвър", още преди две години заподозрял, че гласят футболиста за негов наследник. По информация на "Уикенд" актьорът е бил в много добри отношения с Джаферович, когато заминали за Филипините, където беше сниман сезон 6. Идилията обаче продължила едва около седмица. След това Карамазов изненадващо за целия екип се нацупил и спрял всякаква комуникация с колегата си. Той не продумвал и думичка на Ваня Джаферович и така продължило чак до края на снимките.

През това време футболистът, който от години си изкарва хляба основно като инфлуенсър, работел по своята рубрика, която правел съвсем сам. В интервю за "Уикенд" по онова време той обясни, че е трябвало не само да води репортажите си, но и сам да прави интервютата – като журналист, да ги снима и монтира. Операторите му обяснили, каквото успели, но основната работа свършил без чужда помощ. В допълнение към натоварената му програма дошло и схващане на лицев нерв, от което половината му лице се парализирало. За щастие, към момента това са само лоши спомени и новият водещ е напълно възстановен от проблема.

В разгара на снимките на последния излъчен до момента "Сървайвър" Владо Карамазов усетил, че това е последният му сезон в риалитито. Той по традиция е обвързан с екипа на Евтим Милошев, който е правил всички излъчени досега издания на "Сървайвър" с изключение на първото, снимано от Слави Трифонов. Станало ясно обаче, че за следващото издание ще се търси нов продуцент, което означавало, че ще има и нов водещ, а именно – Ваня Джаферович. Онлайн рубриката за него се оказала репетиция за ролята на титуляр в предаването. Това било достатъчна причина за Карамазов рязко да прекрати всякакви отношения с футболиста.

След като се разбра, че го сменят с Ваня Джаферович, актьорът счете за нужно да се изкаже по темата, като в традициите на добрия тон пожела успех на своя наследник. Той обаче не скри, че няма никаква представа какви са мотивите за уволнението му. Ето какво написа Карамазов в социалните мрежи: "Пиша това писмо, защото може би очаквате нещо да кажа. То е най-вече за феновете на "Сървайвър". Всъщност сигурен съм, че очаквате, защото през последните няколко дни ежедневието ми е подчинено на новината, че няма да бъда водещ. Името ми е споменавано хиляди пъти дневно, а аз получих стотици лични съобщение с въпроса защо не съм водещ. Това ми показа, че съм се превърнал в нещо важно за това риалити и че съм си свършил работата по възможно най-добрия начин. И получих голяма доза любов от вас, феновете. Но всичко си има своя край. Наистина не знам какви са мотивите на телевизията за това тяхно решение, но съм сигурен, че са достатъчно основателни. С телевизията нямам договор, който да ми осигурява да бъда вечен водещ на "Сървайвър". Около мен в момента се случват наистина хубави неща, такива, които са може би адекватни за периода на живота ми, в който съм. "Сървайвър" за мен ще си остане една от много големите случки в моят живот, една от големите ми сбъднати мечти. Всичко което съм преживял около това риалити шоу, са големите спомени и тях никой не може да ги вземе. "Сървайвър" е оригиналът на всички подобни предавания и той ще си остане най-истинското и качествено риалити. Всеки път, когато мога, ще го гледам, този път като зрител и се надявам да се получи интересно състезание, в което да видим стойностни личности. А колкото до Ваня Джаферович, силно го прегръщам и му пожелавам Bon Voyage в това приключение."

Откакто стана ясно, че Карамазов вече няма да води "Сървайвър", феновете на риалитито изпаднаха в дълбока скръб. Масовото мнение е, че това е бил най-добрият възможен избор за лице на шоуто и никой не може да го замести достойно. Много хора дори се заричат занапред да не гледат шоуто – не само заради водещия, но и заради промяната във формата, който вече ще прилича повече на "Биг Брадър" отколкото на оригиналния "Сървайвър".

"Предаването вече няма да е същото! Ще липсват Вашият чар, интелект и няма как да им се получи. Липсваш, ти си незаменим. Аз ще си остана с добрите спомени, когато Вие бяхте водещ. И ние Ви казваме, че друг водещ не искаме, освен Вас! Защо никога не се съобразяват с това какво иска зрителят? Ще липсвате на много фенове на това предаване, няма кой да се сравни с Вас, просто няма да е същото и много хора няма да гледат този формат, защото Вие ще липсвате. Нямам представа кой лансира семейство Джаферович, но не сме ние, зрителите! Когато участват някъде, коментарите по техен адрес повечето са негативни!" Това са малка част от коментарите в подкрепа на Карамазов. Зрителите масово го поздравяват за достойната реакция след уволнението. Не липсват и мнения, че след промените във формата за актьора е по-добре, че вече не е част от него, тъй като се очаква нивото на качеството му да падне до махленска разправия като във "ВИП Брадър".

Докато текат дискусиите около промените в "Сървайвър", Карамазов не си губи времето. Той успя да снима втори сезон на хитовия сериал на Нова тв "Дяволското гърло", играе в нова пиеса в столичния театър 199 – "Чест" от Джоана Мъри-Смит с режисьор Ивайло Христов, завърна се и в представленията си в Народния театър, като продължава и работата си като фотограф.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: